![]() |
|
Љубовен тест |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Автор | ||||||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
samovilka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 215 |
|||||
Rezultat vaseg testaDr. Ljubav vam savjetuje :
Stvar je jasna kao dan. Vi ste jedno za drugo. Zato ****** i ****** jos danas zakazite vjencanje, pozovite sve prijatelje i kazite im da idete na medeni mjesec. Ovakva prilika se ne daje svaki dan! Pozovite i mene na svadbu !!! hehhheeh, abe jade, vikate taka e a? pa ja go znam toa, |
||||||
![]() |
||||||
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
|||||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||||||
![]() |
||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||||
pa se pod 15 mi pokazuvaaaa....
![]() ![]() ![]() |
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
![]() |
||||||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|||||
a ovoj pat 53 pokaza he he heeeee
|
||||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||||
![]() |
||||||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
|||||
|
||||||
![]() |
||||||
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
|||||
I mene istoto mi se javi ama ne veruvam mnogu vo ovaj test, ne sum spremna za takvo nesto seuste
|
||||||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||||||
![]() |
||||||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|||||
Stvar je jasna kao dan. Vi ste jedno za drugo. Zato jos danas zakazite vjencanje, pozovite sve prijatelje i kazite im da idete na medeni mjesec. Ovakva prilika se ne daje svaki dan! Pozovite i mene na svadbu !!! |
||||||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||||||
![]() |
||||||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|||||
Ljubav izmedju @@@@@ i @@@@ E pa bas bih volio i to cudo da vidim. Е, баш ми тргна денов..кој песимистички тест. |
||||||
![]() |
||||||
GoXI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 105 |
|||||
lele 96%, jas sum najsrekniot covek na svetot...
|
||||||
![]() |
||||||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|||||
39%
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
|||||
Го мрзам тестов!
|
||||||
Veni Vidi Vici
|
||||||
![]() |
||||||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|||||
LELEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SUPER E TESTOVVVVVVVVV NE MI SE VERUVAAAAAAAAA BRAVO ZA VAS I AM HAPYYYYYYYYYYYYYY
![]() MI POKAZA DURI 81%
|
||||||
![]() |
||||||
emi$ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 150 |
|||||
breeeeeee 83 % hahahah svasta
![]() |
||||||
... only God can judge me ....
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |