![]() |
|
Турбо фолк бисери |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Се додека постојат вакви ко тебе со толку предрасуди спрема луѓе кои слушаат одредена музика, Македонија ќе пропаѓа за жал. Велиш дека не сакаш да навредиш некого, а штотуку во твојот пост тоа го направи. Оние кои слушале МЕТАЛ и ТЕХНО се дрогирале а?Абеее така викаш а? Типична предрасуда за металците од страна на еден македонец со заостанато мислење ( а за жал ги има многу вакви). Еве јас слушам метал, рок, и се дрогирам?? Значи јас би требало да речам дека турбофолкерите се пијаничишта кои кршат чаши на песните кога ќе ги погодат в срце, и сечат вени плачејќи дека жената ги изневерила. Дај молимте не биди ти смешен. А инаку, турбофолкот не е музика! Која уметност ја гледаш тука? Квалитетен текст,квалитетен глас, или се послушала 2 месеци после нигде ја нема. За разлика од рокот, песните имаат квалитетен текст, квалитетен глас, музиката и секако се слуша со гооодиниии и генерации. А инаку, да ако слушнам негде турбофолк "музика" ќе се фатам за глава, ама нема според твоето да се фатам за флаша и да заиграм, туку правец накај врата и надвор. тенкју. Изменето од Black_girl - 15.Август.2008 во 15:35 |
|
![]() |
|
maestro13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Анета Наковска:
-Во тага сум облечена солзите ми се вечера ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MaR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
Ej biserive vi sa dobri bs me nasmeaja
ja inaku ne znam niedna turbofolk pesna taka da nemoem da vi kazem nekoj biser ama gledam beka tekstojte im sa biserlii ![]() |
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
ona radi sve isto ko ja
mrzi ceo svet spava do 5 |
|
![]() |
|
adella ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
Digni me pao sam ?!?!?!?
![]() |
|
Just a girl, but not just onother girl
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Zaljubih se u tu ženu
ponudih joj malo čipsa kada videh njenu ruku svatih odma da se fiksa _______________________________________________________
nemam noćas za ja hotel samo neku siću,
neću dobar si u duši, al' neću u jugiću. nisam brate ja za tante mante, volim luksuz skupe varijante! _________________________________________
Kaži mala svoje muke, čiča ima zlatne ruke!
Neće čiča tu da srlja, hoće samo da podrlja! __________________________________________________________
Pletem dzemper drzim ga u ruci,dodji dragi pa mi ga navuci
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Zen,...kaj gi iskopa ....jbt...
![]() |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
10) Caki, Caki, Cale kupi mi sandale, samo
pazi Cale da ne budu male!
11) Nas dva brata, naucio tata, sa zenama kako se barata! 12) Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi jezikom me ubi! 13) Ti ode na zeleno, ja osta na crveno rastavi nas semafor! 14) Dva losa ubise Milosa, a mene ce jedan sto mu zenu gledam! 15) Majka Muju sisala na struju, kuka Muja zbog varoskih cura, u modi je dugacka frizura. 16) Nisam lopov al bi znao tom coveku sta bi krao! 17) Milane moja ruzo, cale mi se naoruzo, u vazduh ce sve da digne nedaj boze da te stigne. 18) ...neces cak ni pasulj da mi skuvas, a kamo li decu da mi cuvas! 19) Koka kola, Malboro, Suzuki, diskoteke, gitare, buzuki, to je zivot, to nije reklama nikom nije lepse nego nama! 20) Opasnice spusti loptu i zaigraj na dobrotu, divlja macko kanzde skrati u jagnje se preobrati! 21) Mala zena od velike sladja, mala zena u srce pogadja, mala zena lepa kao slika, telo malo a dusa velika! 22) Necu da ljubim jednu ili dve, ja sam covek za devojke sve! 23) Joj sto volim piti vode sto sljivove grane rode. Da je casa od tri kila jedna bi mi dobra bila! 24) Nisam majstor da napravim bure ali sam majstor da osvajam cure! Nisam majstor da lepim tapete, al sam majstor da napravim dete. 25) Moja mala lutkica, tvrdi da je devica, kaze pre vencanja nema milovanja. Devo, devo device, prelepa lepotice, nemoj samnom da se svadjas, bolje decu da mi radjas. 26) Sve, sve, sve, mozes da mi das, al ja necu stobom jer si mafijas! 27) Opasan je jez kad ga neko takne, izbo je Snezu ne moze da makne! Broji bodlje Sneza pored starog plota, secace se jeza celoga zivota! 28) Komandante, silo vojna, lomis srca mnogobrojna! 29) Hej konobaru donesi mi stok, hocu da se napijem da zaigram rok ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ti si kerko tatin sin
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
grunge_girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
se so e turbo folk e biser
![]() |
|
all this pain is an ilusion....
|
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
celo selo smr4e belo jooooooooj
ti si kerko tatin sin mini mini mini suknja kupi mi bundu od nerca kakvu zenu imam bolje da je nemam i red drug pesni so mozat da se 4ujat samo na DM SAT i nikade na drugo mesto |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
еј рики мартине
брате сфати ме не мотај се око нјееееееее ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
јој рики мартине
јој рики мартине јој рики мартине шта чу да ти рррааааааадииииим ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
WhizKid ![]() Група ![]() Регистриран: 13.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Светло црвено у мојој соби је
то је светло зелено да ночас имаш ме мала камера нека сними све сутра бичеш део моје секс колекције. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |