|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Автор | ||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вистинските мајстори може да се знаат по професионалноста или по интернационални признанија
http://www.safe-tattoos.com/ |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pofalbi do majstorov ama neka pusti nekoja uv
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...неам искуство со тетоважи...али многу имам слушано за мајстор буги...би требало да е цар во својот занает
|
||
Точачиња.
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не ги изработувам тие тетоважи но еве некоја сликичка |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj koga ke pocnes so vakvi izvesti me
|
||
Oreska
Нов член Регистриран: 16.Август.2006 Локација: Ireland Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored mene najdobar majstor e Kinez od Dracevo,ama mnogu tesko da se dojde do nego, mnogu e zafaten! |
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добар е и кинез уствари незнам кој помалиот или поголемиот
Знам дека поголемиот е мнопгу зафатен бидејки работи во бурекчилница а за малиот незнам последен пат кога го видов уште се учеше да тетовира. Поздрав |
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ja edna tetovaza??TEbe te nema denovive
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тука сум кажи само што сакаш и јас го имам одма
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj ke se dopgovorime
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Готово
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
abe ti si ZAKON!! Aj jas ke ja upotre*am mojata fantazija i ke smislam pa posle ke se obidam se da ti objasnam pa ke ima tattoo!
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете гледаш се се може кога се сака,ај чекам да видам што ке ти текне
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nedaj boze da znaes so mi teknuva nego aj i za sekoja tattoo si se ima poseben fjum i znacanje neli?A samo ti rastereti se pa NE E PROBLEM!!!
|
||
Внеси реплика | страница <12345 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |