![]() |
|
Како изгледа идеален партнер!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 37> |
Автор | |
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mojata idealna........
pa da bide ista kako ........ |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Kako...???
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
ehhhhhh......
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Doiskazi se, ti snemaa zborovi?
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
Ima nekoj raboti koi so zborovi ne se opisuvaat,
tie raboti treba da se doziveaat! Milo moe ! |
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
pa rekov deka ne znam sto zboram...i se praam mnogu silna i baram premnogu od partnerot i zatoa ostanuvam sama...vo mene e problemot...aj ke porasnam
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Ama ne e do tebe problemot...koga ke go najdes idealniot za tebe, nemu nema da mu preci sto si premnogu silna i sto baras mnogu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
fala za sovetot
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Samo ti nemoj sebesi da si naogash mani...se drugo zivotot ke si go naredi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Eh da me poznavase Monica Bellucci......
|
|
|
![]() |
|
pa ako ne si gi naogam manite,kako ke se smenam? vo sekoj slucaj
![]() |
|
![]() |
|
beleg saka da kaze deka ako jnajdes idealen covek, ke te saka onakva kakva sto si, so site tvoi maani i doblesti.. A nekoi raboti ti ke mozes da si gi preispitas i da napravis kompromis..
|
|
|
|
![]() |
|
Taka Danicke..eve mene me saka bas kakva sum,a i jas si teram mnogu po svoe
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]()
Ete taka.. uste nekoj mene da me saka kakva sto sum.. Uppsss, zabraneto mi e da bidam skeptik..
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |