|
После орален секс..... |
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Автор | |
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro tebe ne ti se lutam bidejki se gleda deka od BEBE PUSHISH natrenirana si.... a go lapash mazot so polna usta ili kako ? Ako ne si aj bas probaj pa kazi kako ke reagira |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонија не пропаѓаше кога имаше табуа, почна да пропаѓа од кога табуата почнаа да се рушат. Можеби сум старомоден, иако по дома практикуваме и орално, ама принцип си е принцип. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште не сум дозволила да ми ја наполни устата,а ако некогаш се случи тоа ќе ти кажам за неговата реакција |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Why not!!! Не гледам нешто лошо во тоа!!! Инаку и после полна уста сум давал да ме бакнат, нормално ако устата претходно била испразнета, на било каков начин!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те поштувам со репликава |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe dechinja mali chovechinja prasuvam jas: DALI SO POLNA USTA sakate da ve zalapa ? a ne posle polna usta ...e taka sekoj moze... ama aj da te vidam so polna bljak bljak Ajde fraeri sea pisete koj go lapale so polna usta so negova s....a bljak bljak ??? aj ti duhce...i ostanatite pisete si sea |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e sosemo normalno da ja lapas posle toa..... |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS LAPAV!!!! ne si svesen kolku strastveno custvo e toa.... Изменето од LouWeed |
|
Crnooka
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ne se zanesuvajte so polna usta ste ja lapale
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obratno....ja nemav polna usta.... |
|
Crnooka
Нов член Регистриран: 14.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ona imala polna usta, ti si ja zalapal.bre taka pisa
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da....I???? ti ne si lapala do sea so polna usta??? |
|
Crnooka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto si konfuzen, uste ne mi ja napolnale
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum konfuzen...zamislen sum.... |
|
Внеси реплика | страница <12345 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |