|
Кафански луѓе!!! |
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ziveam vo Kisela Voda.. Ova mestovo.. stvarno postoi, ili..??
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke treba da go cekame Idiot da ni odgovori.
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odete kaj kamberot vo MAKEDONSKA KUKA vo skopje , stara zeleznicka , toa e prilepska ekspozitura , jas sekogas odam tamu a i site prilepcani koga se vo skopje
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga si vo Prilep, odi vo kafana "Makedonska Kukja", koga si vo Skopje, ISTO!!!! |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Voopsto ne sum kafanski coek!Me teraaat nekogas so sila obicno poradi nekoj povod da otidam
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum takov kafanski tip, ne se sekavam od koga ne sum bila vo kafeana...posledniot pat bev na vecera so moite onaka malku opusteno, nekoja muzika odeshe vo pozadina nesto starogradsko...sepak bese edna prekrasn vecer.
No so drushvo onaka vo kafana , ne! Изменето од maja - 21.Декември.2006 во 18:14 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не идам во кафана Ич не ми се свиѓа......
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se vo svoe vreme.......
jas sega sakam kafana....najmnogu onie sto se vo makedonski stil...so tivka muzika......ubava hrana.....
|
|
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne idam po kafani...ne me impresioniraat takvi raboti...moze nekad samo radi drustvo....moze so tek na vreme...?!?
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идам по кафани, жива музика обожавам т.е. идев, сега кутриот неам отидено година дена...
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
dalje
Нов член Регистриран: 12.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaa da kafanka da moze !! Sega bas pred nova godina cuda se desavaat u kafana na pevaljka ! Moze moze i toa utre zdravje,obavezno ! :P
|
|
mocart
Нов член Регистриран: 27.Декември.2006 Локација: Bosnia Hercegovina Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KAFANO DA BOGDA SE ZAPALILA ...
meana e balagodet za dusata ...
|
|
Sulltan Murad
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
B2
Сениор Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ba bi si pominal mnogu dobro ako mi svirat ogneni momcinja ili kiss me
|
|
Внеси реплика | страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |