![]() |
|
ПОЈАС!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | ||
Halid ibn Velid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Polozii!! ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
|
Таа положи туку ти да не заборајш да го активираш експлиозивот! |
||
car's freack
|
||
![]() |
||
petbo ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
|
Luge stavajte pojas bidejki e strasno vazen.Sekoj den sum so koli i veruvajte sigurnosta e na prvo mesto.
|
||
![]() |
||
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
|
pojasot treba da se stavi vo sekoje vreme, toj ne je kladen vo kolata za badijala, lugeto sto go inventiraa ne se po pametni od nas, pojasot spasuva zivoti.
|
||
vrtyuwged
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
da!i pojas ke stavam
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
alekso jas taka se nauci, koga ke vidam vozila bez svetla mi smeta, a jas vo slucaj da ne go stavam odma pojasot, mi fali nesto, se osekam kako da sum gola... i ne samo koga vozam nego i koga sum suvozac... Изменето од seka - 20.Април.2008 во 11:54 |
||
![]() |
||
Himen ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Jas sum protiv pojas, koristam koga sum prinuden (policiski
![]() ![]() Nikoj ne mozi da zagini vo grad i bez pojas koga vozi 50 km/h (a vie kolku vozite?).... Zavrsi prviot cas ![]() |
||
![]() |
||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|
ajjjj, koj ti dade tebe vozacka? ili so edna skara e plati??? sto nema sve!!!! sega uste da mi reces deka nema potreba so svetla preku den da vozis i se ke mi bide jasno.... |
||
![]() |
||
Himen ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
|
Pocituvana Seka dokolku imas nekoja protiv teza na ona sto go imam kazano poveli objasni. Naj lesno e da se davaat pausalni i neisdrzani izjavi i komentari. Ama samo bez nervozi
![]() Изменето од Himen - 21.Април.2008 во 23:30 |
||
![]() |
||
|
Jas pojasot za MOJA sigurnost go stavam, sekomu svoeto, no mislam deka ne treba gresni informacii da se delat... Aj ke probam malce da ti objasnam. Vozis vo grad so 50km/h kako ti sto napisa...na taa brzina ti treba od prilika 26 metri za da ja zastanes kolata, znacio 26 metri kocenje... ( cekori 26 cekora pa ke vidis kolku e
![]() p.s ![]() |
||
![]() |
||
|
Pocituva Seka povtorno greska
![]() |
||
![]() |
||
|
himen, pojasnot ne treba so "sila" da se stava!!! kako sto ekov, sekomu svoeto, jas bez pojas i bez svetla, bilo denje, bilo sonce bilo dozd, ne trgnuvam.... ovde taka te ucat na casovi! A deka vo Makedonija ne e zakot, toa greska si! ne sum sega sigurna kolku bese kaznata za vozenje bez pojas, no postoi, samo nasite sto ne go pocituvaat toa! Vo cela Evropa 90% ako ne i pojse od vozacite go stavaat pojasot, no Makedonija nema potreba.... NO bas zatoa ima tolku zirtvi! Posto ne gi pocituvaat zakonite! pojas, brzina, znaci itn....
|
||
![]() |
||
|
I konecno pocituvana Seka da se soglasime
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
,...djabe ti e da si vnimatelen i i da odish po propisi,...uvek ke se najde nekoja pametna budala koja ke ti ,..."padne" od nebo,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |