![]() |
|
Добрососедско ми е |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 34> |
Автор | |||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Абе верно во трето полвреме се пее "Изгреj зора на слободата"?
|
|||
![]() |
|||
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
||
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=102301
Попоски најави нова страница во македонско- бугарските односиМакедонија се подготвува да ги нормализира односите со Бугарија. е оти толку бзро таман ги ненормализиравме и сега ке ги нормализираме нека поминат неколку години |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
...кога со жената,од добрососедски ќе преминеме на ..интимни односи.
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
||
Честит Божик на сите Грци и Бугари |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
тогаш се станува коалиција и се сјебава работава ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
..работа која кратко трае.После..по старо!. ...опасни се непринципиелни коалиции.Тоа се ... рак рана. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Благодарам бе |
|||
![]() |
|||
||
...а какви односи имаме ние со Бугарија и Грција. ..со горниве (Србите)знам,само орални,ама со овие лево и доле... едни викаат не дупеле...! |
|||
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
мерси ![]() |
|||
![]() |
|||
||
мене ми е многу убаво кога контактирам со македонци и зборувам македонски и ја посетувам државата Македонија . Секогаш кога сум бил во Мк сум си поминал преубаво ![]() не можам да се пожалам од вас , а и од вашето однесување кон мене тука на форум |
|||
![]() |
|||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
||
Емиле, немој само да кажеш дека и зборот мерси е бугарски збор! ![]() |
|||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
|||
![]() |
|||
||
французки е ![]() |
|||
![]() |
|||
||
не можам да се пожалам од вас.... таман работа ...emilie!.само не ми пресирај... и ова: французки е.. ..ама со потекло бугарско,како Наполеон. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Што и да си збориме Бугарија и Македонија секогаш ќе се сакат и ќе бидат партнери .
![]() Време е да се споиме и да звршат вашите проблеми . |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |