|
В.И.П - Големиот брат |
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas se povekje i povekje razmisluvam koga ke go vidam vo Skopje da mu se pustam.... Koj znae.. moze i vo MENE prorabotuva privlecnosta kon ist pol.....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera gledav malku nekoj del i koga i da go videv se prevrtuvaf od smeenje
vaka nekako : |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај сега НРГ......ме збуни....да му се пуштиш или да и се пуштиш.....веќе незнам ни ти кој пол си
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според моите сознанија сум машки пол... барем така ме информирале.... А и Боки 13 е машки пол... барем така се декларира.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фалсификат му е декларацијата,не му верувај
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е... почна да ме привлекува многу...Посебно делот кога се фрцка, и со устата кога се понаша така заносно.. и заводливо....
|
|
|
|
MySelfme
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hehee..so me iznasmea
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што убави претставници испративме“ на Идол, Велики Брат и сега на Випот...Педери, лезбејки и фукари...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ММ што има фалеше на овие што беа во Идол?
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пардон, абе не мислев Идол, како се викаше тоа де, Талент Шоу,кај што ја пратија Хелена Роза, се извинувам за лапсусот.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez razlika, koi se i kakvi se.. Mora da im odademe priznanie deka nesto se trudat da napravat i toa go pravat so stil.. Boki porano go povrzuvaa so Azis od Bugarija, no covekot sega izgradi Unikaten stil po koj e prepoznatliv...Sepak nesto se trudat.. Dali izigravaat budali ili ne, toa si e nivno... Spored mene poineteresen lik od Boki vo taa kukja nema... Lepa Lukic, Era Ojdanic, i Bora Drljaca se so edna noga u grob... Barem Boki ne se ponasa ko najgolemo seljaciste kako Era, pa da pcue ko kocijas i sl.
Neznam zosto sekogas si go grdime toa sto e nase i ne pretstavuva nekade... Ako nekoj nejke da gleda, neka smeni kanal.. Nikoj ne e prisilen, sega barem imame site najmalce po 20 kanali na TV... Cuden narod sme nie... pa sekogas frikovite vo site zemji predizvikuvale interes i privlekuvale vnimanie... Zarem kaj nas e poinakvo... Se stremime kon modernisticki pogledi na zivotot, a ziveeme vo predkomunjarskiot period, kade ako na zenata i se gledale kolenicite i bilo otkopcano gornoto kopce, ja smetale za rasipnicka, razvratnicka, bludnica i sl.... Aman dajte ednas da se oslobodime od stegite na ednoumieto i ogranicenite pogledi kon svetot... Boki e car... se nadevam deka ke pobedi i ke im pokazeme na site deka mozeme da gi pobedime na niven teren... |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа го викаш бидејќи те привлекувал.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala bogu prirodata me stvorila zdravo i pravo masko, bez nekoi pogolemi zastranuvanja vo umot....
|
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не те свакам што и фали на Хелена Роза??? Спрема мене е баш сексипилна и заводлива... |
|
Внеси реплика | страница <12345 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |