|
Дали се сеќавате на "Втората смена"? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледате во комунизмот какви риби имаше...
Која сцена 1:58 - 2:13 Изменето од LiDivio - 20.Јули.2011 во 09:17 |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
............naj jak mi bese policaecot istegan vo tesna pantalona....
togas mi bese filmot za voodusevuvanje...a sega koga gledam smea me faka kolku mi e bezveza.... megutoa sepak go odbeleza naseto detstvo.... |
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се сеќавам, не сум ја гледала
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле шац...
ова беше хит на времето...кај како во магла се секавам...ама еве се потсетив.. А башка и книга имаше...таа ми ја дадоа за награда оти поминав одлична во второ оделение |
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас се сеќавам на Големи и мали, не пропуштав епизода
многу добра книга и серија... на Мтв редовно ја репризираат, но оваа Втората смена не сум ја фатила. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
треба да им дадеме предлог да ја пуштат пак втората смена....
леле Големи и Мали прекрасна беше книгата неколку пати ја читав..и серијата супер... |
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден коментар на Јутјуб во врска со серијава од некое од денешниве деца, стварно ми паѓа жал за денешниве млади (деца и тинејџери) што немаат вистинко детство и младост...
eve jas imam 14 godini i stvarno mi e zal so nemozam ili porano ne sum mozel vaka da letuvame da se smeeme da se zafrkacame so se vika so deca i so vikas nikogas nema da ja osetime taa magija za zhal :/ sega site se na facebook koga ke vidis deka deca od prvo odd imaat facebook se e jasno :/ I sega imame se nasi telefoni, komjuteri, televizori i so uste ne ama nemame DETSTVO :/ |
|
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сеќавам и јас, на дамата со свирчето и масерот
http://www.youtube.com/watch?v=skIKEhL41Eg&feature=related Изменето од Astrid - 29.Јули.2011 во 02:13 |
|
ANITKA111
Сениор Регистриран: 06.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 608 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa koga si voopshto i rabotel neshto korisno vo zjivotot. Cel zjivot go istera parazitski na tugj grb.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |