IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ист(а) како мене
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ист(а) како мене

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2009 во 17:39
Soglasuvanjata vo SE so ist kako mene,bi predizvikuvale cesti konflikti kade ni popametniot ne moze da popusti bidejki ne postoi takov.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Март.2009 во 20:20
koga ke naletam na nekoja kako mene,
begam...........
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:04
не сум била досега со никој ист, како мене,
подобро така, бидејќи би ни било премонотоно и на двајцата,
а таа монотонија ќе ја уништи врската
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:09
site ste razlicni osim mene голема%20насмевка jas sum ist

Изменето од anakin - 12.Август.2010 во 21:10
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2010 во 21:19
Идентичен на мене не сакам,може малку сличен.... колку да можеме да се разбираме,да не излезе дека сме два света и секој во својот.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 12:30
ami kako....sprotivnostite se privlekuvaat samo vo sportski natprevari...koga so seta sila sakas da mu pokazes na onoj drugiot deka si pojakголема%20насмевка
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 18:30
кога лугето се залубени барат сличности и истите ги воодушевуват...оти си мислат дека се jа сретнали сродната душа.
кога лjубовта умира...барат мани...да наjдат изговор...на нетраjността на чувството.
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2010 во 22:06
Ne postoi Ист(а) како мене.

Site sme originalni, nikogash postoechki i nikogash nema da postoime ovakvi kakvi shto sme sega.

Mozhebi imalo, ima i kje ima slichni... no nikogash isti.
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 03:17

Dobro e da se  imat slicni interesi, no i da se nadopolnuvate so partnerot  za nekoi raboti.

Tamu kade sto si ti slab, taa da e jaka i obratno. I mnogu e vazno megjusebnoto razbiranje , pomaganje i pocit.

Toa bi bilo super za edna vrska да

Inaku, ist kako sebe ne mozes da najdes i da sakas, sekoj covek e unikaten.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 12:35
Kolku samo sakame da bide unikati....pa pa paголема%20насмевка

....abe ajde
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 12:50
Зарем не е секоја личност уникатна сама по себе со сите свои карактерни особини вклучувајќи ги  тука и маните?!збунетост
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 12:54
NE...toa se samo nasite zelbi...i normalno naseto EGO

Probaj da go trgnes nego ke ja vidis sustinata na ona sto znaci zaednicki zivot(bez razlika na formata).
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 12:59
Ако зборуваме за желби....ниеден од нас не би сакал да има мани,но сепак ги имаме.
И кога сме кај егото....токму тие егоистите мислат дека се без мани, совршени.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2010 во 13:00
na sosema pogresna nasoka si renata....egoto ne e samo negativnostite sto veke gi znaeme
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.