|
Личност на годината |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене...се додека ќе бидат активни ... Путин и Фидел без никаква конк*ренција
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах и да ... со нив двајцата заедно ... и Берлускони
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hilary Clinton.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам како се вика...онај, малиот, лидерот на војниците ГЛАВНА ФАЦА
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
PARMEON
Група Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja postujem Vladimira Putina iz vise razloga.Kao prvo
sto ima karakter,moral i odgovornost prema svojoj drzavi i narodu koji u njoj zivi. Ja postujem V.Putina sto isto stiti religiju naseg naroda sirom sveta,religiju kojoj ja i ti i drugi pripadamo,A pripadam pravoslavlju. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dedo Mraz....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Путин и Чавез - разбира се.
А ова некој наш - ова за чистење кондури?
Да не го спомна некој Пастирот?
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kaj pa sega toj kepec go izvadi?...mozebi i onoj ubavecon od istok e lice na godinata ?...ustvari ,..moze i se ,...ama , samo na onie listi na,..najgolemi shmokljani ..vo momentov na planetata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е за секакви тука се и оние кои добиваа Нобелова пред да превземат функција...Фукање на народот на планетава.Чувај боже...од ова светскиве слепци....ќе ја опраат или операт земјава?
Чувај боже каде се движи светот и капитализмот.Го роботизираа човекот но и го инструментализираа...Е сега нека се играат со него.....
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Putin...poradi cvrsti stavovi,poradi mnogu nesta ...a eve i primer,duri ne mi se veruva..
cit:...Рускиот претседател го држи своето семејство, а и својот приватен живот подалеку од очите на јавноста и, како што пренесуваат медиумите, мал број луѓе знаат како ќерките му изгледаат.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |