![]() |
|
Кој е вашиот досегашен најголем успех?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mojata kerkicka
![]() |
|
![]() |
|
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
убаво е кога некој успее во животот само тоа треба да се подели со пријателите јас покажував особен интерес и успех во школо,а сега све ми иде низбрдо дали да го класифицирам тоа како немање срека или имање малер незнам браво за сите ваши успеси се радувам на нив
![]() |
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
moite deca
![]() |
|
![]() |
|
criminal-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2009 Локација: Japan Статус: Офлајн Поени: 173 |
dobivanje mnogu medaliiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
DEKODIRANJE NA POGLED VO TEMNINATA
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Nauciv da pravam prevrieno kafe od prva!
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....mojot najgolem uspeh.....pred 10 godini....go pobediv nepobedlivoto......i od togas mi se smeni zivotot
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mu go iscistiv kafezot na papagalot
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Мојот најголем успех е што денес сум жива, психофизички нормална и здрава.
Можеби не сум го доживеала се уште својот професионален врв, семеен и социјален но успешно чекорам низ сите 3 сфери. ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
za uspeh si go smetam toa sho imam pekrasna 5 godishna vrska i se nadevam deka ke ostane takva oti toa mi e najvazno vo zivotot-ljubov i semejstvo.
se drugo mi e nekako vtorostepeno i ne mi e tolku vazno.ama sepak se trudam i na drugi polinja neli ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Хм...
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Sho-Sana - 06.Февруари.2009 во 16:16 |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Denes ne go izmocav kapakot od soljata i si gi sobrav vlaknata od kada
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Gi imam poveke uspesi, zavisi od koja oblast .........dali
se misli na intelektualen uspeh.........na ljuboven ...... seksualen...........sportski............human.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
deka stignav do tuka
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |