|
Штетни продукти како храна |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сте се запрашале ли некогаш зошто токсиколозите не јадат пуканки приготвени во микробранова печка? Или зошто фармерот не јаде неоргански одгледан компир или зошто рибарот никогаш не препорачува риба одгледана во базен, односно рибник? Одговорот лежи во фактот што постојат прехранбени производи кои би требало да ги исфрлиме од исхраната. Домати во конзерва Месо од говеда хранети со пченка Пуканки од микробранова печка |
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |