|
Причина првиот состанок да е и последен |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога немате нишо ама нишо заедничко
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se slozuvam..edna od pobitnite pricini iako gi ima milion |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da me prosheta segde za da me ispromovira
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mi dzirka u mobilen i na skype
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mu zvonat drugi celo vreme a nego ne mu prechi,naprotiv angaziran e okolu odgovaranje na pozivi,a jas dremam kako posmatrach na showto.
|
|
|
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prviot sostanok moze da e posleden pred se znaci samo ako nema fizicka privlecnost......sve ostanato e tralalalal zatoa sto od prviot sostanok ne moze mngou da se doznae...samo prvicni vpecatoci....a ako tie prvicni vpecatoci i da se naj naj naj dobri...ako nema fizicka privlecnost nema vtor sostanok!!!
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nemame dovolno zaednicki temi za razgovor, pa i dvajcata gledame u saat .............kraj
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mi kaze deka ne e lesna i deka saka prvo na race da ja nosam, pa potoa ke razmisli sto so mojata sudbina
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако нема хемија и флуид, нема за што да зсе зборува, просто не оди и крај.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako bez nekoja pricina prviot sostanok e i posleden
a mozno e so e togas vazna pricinata???? vazna e sudbinata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas kolku pati
si vikam keski prviot sostanok da mi bil posleden oti pricinta ja okriv pokasno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку ме направи сега љубопитна....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoja pricina da prv sotanok bide posleden e glupa do daska
no pricinata koja se dere- so nebil do boga posleden? e krucijalna |
|
|
|
fragola
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako padne teskiot kristalen luster od restoranot vrz nego i go ubie...znaci ne trebalo da bideme zaedno
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |