![]() |
|
На Рада нешто чудно и се случува....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | ||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Prasanje e dali nejzinoto semejstvo ke glasa za takva opcija, mozebi i tamu e opozicija. |
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
PATETIKA!!!
Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 16:33 |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Na Rada treba nesto MNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGU cudno da i se sluci... belkim togas ke se otkaze za navek od politika...
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Сега најверојатно си ја пее ...Никола, Никола, нешто чудно ми се случува, што е ова знае мајка ми, таа ме подучува.... |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...a da ja zavedam ja Rada-Partizanka mlada...moz ke se oprai situacijava...
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ete taka , rada papi kaka |
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...ne moze...ne se vikash NIKOLA...!!! |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
a rada e politicarka ? ..... od kade takva ideja ? ... a neno ... kade e nenno ? ....
|
||
![]() |
||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
|
Rece deka ke se vrati i oprostalna mu pravevme i pak nisto.
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Денес ми беше ...жал ... за неа........ |
||
![]() |
||
|
mnogu .... imase na TV .... dobar del od narodot placese .... od SRECA ....
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Јас бев ...во народот што се радуваше....ама неа ја испожалив... ![]() а и Бобо нејзин....колку ли труд треба да вложи...за да ја утеши.... |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Ha,...taa ke si se uteshi,..nema problem za nea,no shto
so narodot koj i veruvashe?? |
||
![]() |
||
|
so ogled na toa kakva e , ce mora sam ..... pomos neka ne ocekuva .... za tesenje ....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |