![]() |
|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 29> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova e moe,...ako go imalo,...ne znam,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
vikat deka Pesimist e u stvari Optimist so iskustvo
jas sum ISKUSEN ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Ti sto si?
-Optimist, se gledam rozovo i ubavo! Ti sto si? -Pesimist,se gledam crno i loso! Ti sto si? -Ja sum fatalist!! A? -Fakam listovii u park, gi stavam u vreka i gi nosam u kanta!! Изменето од којсумјас - 25.Април.2008 во 20:16 |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...pratile vo Afrika... pesimist i optimist... da razvijat trgovska mreza...
Pesimistot-Shto me prativte tuka bre... na kogo da prodavam... tuka site se goli i bosi...nikoj ne nosi alishta...obuvki... Optimistot- Prakajte shleperi so alishta... obuvki...tuka site se goli i bosi...rastur ke napravime... |
|
![]() |
|
invader ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
како да не ,уште да имаат пари африканците,добро ке им биде
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
nekoj ke misli deka sum "podrkal" nesto...ali OPTIMIST
![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja sum pesimist se dodeka ne navlezam vo sustinata
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Utrovo se razbudiv kako optimist..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
crno ni se pishe!,...kaj spagja ova?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
hanna4ever ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Optimistot po nekoe nepisano pravilo prezema akcii da smeni nesto, pesimistot pak pocesto odbira popasivna uloga sto vo sustina mu pomaga da go odrzi svojot pesimisticki stav..
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
E koga mu rekov deka moze da izleze rabotava i vaka kako sto izleze, mi vika: "Aj pa ti, sekogas si pesimist!"
Sega mi vika: "Izvini, vo pravo si bila, ama jas ne se nadevav deka vaka ke bide!"
E pa ne se nadevaj tuku misli realno... za da ne se iznenadis premnogu od finaleto!..
![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Pesimist sum vo vrska so zgolemuvanje na
mojot kvantitet ... hm na muskosta.....mislam de.. Ama optimist sum vo vrska so zgolemuvanje na mojot kvalitet...na muskosta , normalno.. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Placip**ka sum priznavam...stalno placam za p**ka
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
За мене чашата е полу полна
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |