|
Шпански серии-теленовели |
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Автор | ||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kao nikoj ne gleda,a site znaete za sto se raboti vo seriite
jas licno pratam po edna serija za da ne go zaboravam jazikot
megutoa barem sum iskrena deka DA pratam edna serija
|
||
apce
|
||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne se sramam uopste i ke priznaam deka gledam mnogu serii u momentov i deka omilena mi e Akapulko, no so tek ne vreme sfativ i koja e kvalitetna , koja ne e kvalitetna po sodrzina
definitivno najdobri se brazilskite, iako jas ne gi gledam, kojznae, mozebi baram nesto polesno kako meksikanskite megutoa brazilskite se najdobri, priznavam, a od tie takanareceni spanski, najdobri se definitivno AREGENTINSKITE (Bogati i slavni, kacora, mladi buntovnici, fm 04, antonela, kacora), toa se klasa serii koi imaat navistina top sodrzina venecuelskite i peruanskite se sranje , priznavam i toa, a kolumbiskite se interesni, no sodrzat mnogu nerealni i fantasticni elementi, a meksikanskite se definitivno spanski serii u vistinska smisla (solzi, spletki, bebinja ukradeni, izmesani roditeli, ljubov, omraza) mene omileni mi se meksikanskite, i pokraj se, |
||
K@te
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdobri se argentinskite serii!!!
|
||
Benja y Cami 4ever
|
||
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zaso taka,pa leti e mn smesno i zabavno,samo sto malku vo posledno vreme zatupija,ama TOP e serijata!!! |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sepak sum za meksikanskite |
||
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едно да се разбереме! Немојте во никој случај да ја мешате шпанската кинематографија со онаа на земјите од Јужна Америка (конкретно: Мексико, Венецуела, Боливија и Аргентина) бидејќи единствено нешто што им е заедничко е јазикот. [/QUOTE] Jas tuka vo Spanija si gledam Spanski filmovi i serii ama nemaat nikakva vrska so juznoamerikanskite serii.
Tuka gledam humuristichni serii tie mi se najomileni. Imaat mnogu od takov tip. Isto taka gledam i Spanski igrani filmovi. Nemaat vrska so Juznoamerikanskite serii.
Kako sto napisavte nekolkumina tuka ovie Juznoamerikanski serii go otslikuvaat MENTALITETOT na lugeto tamu sto ziveat. Toa nesto nema vrska so Spanija (moderna i evropska) bidejki ednostavno MENTALITETOT NE IM E IST so juznoamerikancite.
Jas vo Mk na pochetokot koga se pojavija gi gledav telenovelite ama potoa koga vidov deka site isto zavrsuvaat ne gledav poveke.
Tuka Spanija nema mnogu Juznoamerikanski serii kako kaj nas. Nekoi LOKALNI TELEVIZII se uste pustaat ama ove golemive televiziski kuki ne. Poveke se nasocheni kon domasnata produkcija.
Spancive mi rekoa deka na pochetokot mnogu imalo i deka site gledale ama so vreme mnogu luge se otkazale od niv(isto kako kaj nas Mk). Sega nekoi stramezlivo ke priznaat deka gledaat na ovie lokalnive televizii ama retko koj.
|
||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mislam deka si greska, kaj nas lugeto se uste ne se otkazale od telenovelite i so zadovolstvo gi8 gledaat, megutoa bidejki najgolem broj od lugeto imaat kablovska, tie na kablovska gledaat telenoveli, a ne na domasnite
zasto seriite prvo idat na kablovskive pink, hrt...pa idnata godina kaj nas i zatoa kaj nas ne se gledani edinstveno a1 ne dava serii koi se davale na kablovskive, megutoa MI PRIMA CIELa im e propadnata investicija, po se izgleda |
||
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
porano gledav mnogu telenoveli no sega od niv ja gledam samo marina koja se emituva na pink a isto taka gledam i zabraneta ljubov i ne davaj se nina koj ne se telenoveli mislam |
||
mnjkl |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas tuka vo Spanija si gledam Spanski filmovi i serii ama nemaat nikakva vrska so juznoamerikanskite serii.
Tuka gledam humuristichni serii tie mi se najomileni. Imaat mnogu od takov tip. Isto taka gledam i Spanski igrani filmovi. Nemaat vrska so Juznoamerikanskite serii.
Kako sto napisavte nekolkumina tuka ovie Juznoamerikanski serii go otslikuvaat MENTALITETOT na lugeto tamu sto ziveat. Toa nesto nema vrska so Spanija (moderna i evropska) bidejki ednostavno MENTALITETOT NE IM E IST so juznoamerikancite.
Jas vo Mk na pochetokot koga se pojavija gi gledav telenovelite ama potoa koga vidov deka site isto zavrsuvaat ne gledav poveke.
Tuka Spanija nema mnogu Juznoamerikanski serii kako kaj nas. Nekoi LOKALNI TELEVIZII se uste pustaat ama ove golemive televiziski kuki ne. Poveke se nasocheni kon domasnata produkcija.
Spancive mi rekoa deka na pochetokot mnogu imalo i deka site gledale ama so vreme mnogu luge se otkazale od niv(isto kako kaj nas Mk). Sega nekoi stramezlivo ke priznaat deka gledaat na ovie lokalnive televizii ama retko koj.
ok vo red e se toa sto go kazuvas,samo da te ispravam mexico e vo sredna amerika,a ne vo juzna |
||
|
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislev i na Juzna i na Centralna Amerika. Jas ne go spomnav MEXICO ama sepak... Toj post e na Quentin. Moj e postot od kade sto pisuva ¨Jas tuka vo Spanija si gledam Spanski filmovi i serii..." Nekako mi izgleda seto izmesano vo postot moj... Nema vrska... |
||
nikita
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok ok |
||
|
||
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Глобално ги гледаме како Јужна и Северна (затоа најчесто ќе слушнеш двете Америки). Средна како географски поим ретко ќе ја слушнеш. А Јужна Америка е се што е јужно од САД. Или ајде да се исправам, ако веќе не прифаќаш Јужна, нека биде Латинска. |
||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikita i jas si ja gledam Leti i DOn Fernando,zakon e.A licno mene najmnogu mi se svigase Zade |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
como puedes vistes esas....eso es para muchachos pekinos....
ама сум го научил воа нивниот јазик..... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Внеси реплика | страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |