|
Петиција на Обединета Македонска Дијаспор |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Им ја видов и Веб Страницата, а знам и кој се, но сепак ајде добра вода, или тивка вода како тоа беше? Изменето од orlov - 17.Март.2008 во 20:24 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
Tome2
Група Регистриран: 16.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kultuzin , ova e web stranka izpisuvana od Georgi Mladenov.On sled 1945 godina e vkaran vo lagerot Belene /bugarskiot Goli Otok/ oti ne sakal da se pisuva "makedonec" na popisot vo Pirinska Makedonija-1946 g/koja bese tocno doginata.../.Ova bilo vremeto koga Stalin i Tito bili drujeta i so teror pravea "makedonci" i v Pirinska Makedonija-da se ugodi na Tito -oti on bil prva drjka na Stalin. Ta Georgi Mladenov go vkarvat vo bugarskiot "Goli Otok" zatoa-deka ne sakal da bide "makedonec". Uspeva da izbega od lagerot..posle v Greece..posle Amerika.... Kanada.... Ova e vistinskata makedonska diaspora.Ne taa diaspora-deka komunistite sakaha da izselat makedoncite od Vardarsko-i zaselvaha Skopie so albanci-prvata vulbna so zaseleni albanci e od 60-te godina na 20-ot vek.Georgi Mladenov e begal da si zacuva vistinskoto ime na bugarski makedonec...kako Todor Aleksandrov...Vance Mihajlov....mnogo sa.... www.makedonskatribuna.com Sakam Skopsko Изменето од Tome2 - 17.Март.2008 во 22:48 |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Томе....ти не си баниран......??????
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од бога си е ..во умот..
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас ја потпишав петицијата и бројот расте забрзано. За 10 минути после мене потпис ставиле уште 63 луѓе! Браво! Само напред.
|
||
It’s just unbelievable how many people think their version of reality is the only one that exists.
|
||
Tome2
Група Регистриран: 16.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moira.....koga ti zabie ludo sorceto...da znaes deka vo ovoj moment mislam za tebe.....nesto ubavo.....sakam ......hmmm |
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Им ја видовте ли Веб Страницата? Прво посететеја а потоа видете дали се работи за обединети макдонци или бугари. Некако сакаме се кое моментално ние во интерес а потоа кукаме. Бугарите ни пуштаат вода. Таму се постојано присутни Ратко и команиј, сите врховисти. Немојте утре да има куку леле. |
||
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE E ZA CUDENJE LUGEEEEEEEEEEE!
PRED NEKOLKU GODINI VO EDEN OD NAJTIRAZNITE DNEVNI VESNICI VO bugarija (PROSTETE MI AMA NE MOZAM DA SE SETAM VO KOJ BESE) IMASE NAPIS SO SLEDNIOV NASLOV:NAPOLEON BONAPARTA E B'LGARIN I BARAS UM OD BUGARITE??? |
||
car's freack
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема потреба од чудење. Посететеја нивната страница и уверетесе. Слика до слика. Сите родени за лоши работи. Згора на се и здружението РАТКО.
Бугари собираат потписи во дијаспората а се преставуваат како македонци. Што ли само работат македонците во Канада? |
||
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ne go prasas polar bear
|
||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bADIJALA I DA GO PRASAS:NAMESTO KONKRETEN ODGOVOR KE PROCITAS TESKA FILOZOFIJA I PAK NE KE ZNAES SO PRAAT MAKEDONCITE VO CANADA!!! |
||
car's freack
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Македонците во Канада не прават ништо. Повеќе ми се чини дека и тие за пусти пари се побугариле.
|
||
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најверојатно стануваат канаѓани?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....и тука завршува македонската сторија. А, бугарите тоа го чекаат. Изменето од moira - 20.Март.2008 во 01:09 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |