|
Јас сум од Титов Велес |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
iva_hot69
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 204 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uzasen film...
|
|
VE007MK
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste koga gi gledav najavite za filmot,od scenite mi se losese,mi se povrakase,i bese filmot vo mojot grad,ama ne otidov namerno prviot den,za da prasam nekoj koj sto go gledal da mi kaze,da me uveri deka ne sum bila vo pravo,no poveketo bea razocarani.I ne otidov,i ne mi e krivo.Dajte be reziseri,tolku li ni e loso,tolku li VI e loso ovde,vo ovaa nasa zemja,kako da sme nie najrisipani,najmracni,najdepresivni ludje na svetot.Napravete eden sovremen film so site ubavini,so site prednosti sto gi ima ovaa nasa zemja,pa da se gordeeme,a ne da ne sozaluvaat.Ve sakam
|
|
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Filmot e umetnicki napraven, ima poenta fillmov, sega toa e toaaaaa, toa e realnata slika vo Mk...............
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е таа од Титов Велес па што ,јас сум од Скопје.Инаку за филмот повеќето сметаат дека е лош.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баш сакав да чкрабнам нешто за филмов-драго ми е што имало тема.
Пред месед дена се емитуваше филмов на некоја ТВ, мислам Алфа. Седнав да го одгледам, дури да кажам, едвај го дочекав, толку се пишуваше за него, толку промоции, а го немав гледано во кино. И почнаааааааа.... Трпи, трпи, трпи, трпи...не се трпело. Ова е најгнасно нешто што се појавило во македонска кинематографија, грозота. Во име на некаква уметност македонија се црнее пред светот. Депресија и мрак, катастрофа. Кој даде пари за ова грозно дело? Што мислеше уште погрозната режисерка и главен лик, дека во уметноста е се дозволено, и сека секој се може да трпи? Па тој говор, тоа одвратно шепотење... Мноооогу грозно нешто. Изменето од maria_magdalena - 29.Април.2010 во 15:03 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајте бе линк од каде да го симнам???
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЛУГЕ ВИ КАЖАВ, ЈАС СУМ ОД СКОПЈЕ.
НЕ ВЕ ЧИНИ ПАРИ, НИ ВАС, НИ БИЛО КОЈ ДРУГ:ОНА ДРУГОТО И ПАРИ И НЕРВИ. КОЈ ГИ Е ИЗАРЧИИЛ ТИЕ ПАРИИИИ::::: |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....a, jas sum od skopje pa,...shto?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во кино го гледав филмов....за жал(или за среќа-за кого како) не престанав да се смеам...мислам дека е малку промашен..барем гледано за македонскиот пазар...
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |