![]() |
|
Најубав маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 56> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() DVE SLIKICHKI-ZA SEKOJ SLUCHAJ ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..........ТИ ИЗГЛЕДА НЕ СИ СЕ МЕТНАЛ НА НЕГО...ТАКА КАЖУВААТ ОВИЕ ФОРУМЏИКИВЕ ОВДЕ
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
кој тоа кажува така...мене ни една не ми се поплакала ушѕе? може има лицемерки, па мене едно преку лк, а тебе друго...нит се водат нит се терат...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..МЕНЕ МИ ВИКААТ ДЕКА СУМ БИЛ НАЈДОБАР И НАЈСПРЕМЕН ОВДЕ!!!..А ТЕБЕ?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
лицемерки едни...како бе не им е срам... е ќе одам на друг форум, од инает...
|
|
|
|
![]() |
|
...И ТАМУ ТЕ НАЈДОВ..АМА ОСАМЕН...ОВДЕ КОЛКУ ТОЛКУ ЌЕ ПЛЕСНЕМЕ ПО НЕШТО..НЕДОЗРЕАНО..ТАКА?
|
|
|
|
![]() |
|
не сум јас, некој се претставува лажно со моето име...
светот е полн со безобразни, знаеш? пс. ама во најгоилема доверба - мислиш ќе ги созрееме? |
|
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
море плукнат јас, кај ме најде, жити се:
|
|
|
|
![]() |
|
...И ТИ КАКО МЕНЕ..САМО ПРАЌАЈ СЛИКИ НАСЕКАДЕ И ПОСЛЕ...ЌЕ ПОЧНЕШ ПАК ОД ......НУЛА!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
A NAJUBAV MAZ(za vas) KOJ E?
![]() Kakvo prashanje e toa IQ, pa za mene se razbira mojot mazh, samo ne stavam slika za da ne mi zaviduvaat forumdjikive! ![]() ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
ме скенираат од списанија, бе, не сум праќал... |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
LELE...FALBADZIII....KOJZNAE KOLKU VI E UBAVO SEGA
VO MOMENTOV.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
не се фалам туку сум злоупотребен ![]() не дека не ми е мило Изменето од majstorce62 - 25.Февруари.2008 во 13:42 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |