|
Арапски јазик |
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Автор | |
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa, kako vi se dopagja k*rsot?
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
к*рсот е добар....за тие со бистри глави, млади....
Не за џабе се рекло “железото се кове додека е жешко“ За некои е сепак-потешко. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aha. Pa ne se obeshrabruvaj do tolku, iako nadvor e ladno, kje se zatopli, pa kje se kove polesno
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bidno e deka covekot nekogas ke pocne...
Podobro nekogas..... Inaku arapskiot e dosta interesen a so toa i dosta tezok... no malku po malu i na krajot, Arapski ke zborime A da ne gi obeshrabruvame onie koi se uste razmisluvaat da se prklucat. |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не требаше да се карам и да му пркосам на синот на оџата на времето...
|
|
|
|
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ех, лесно ти е да ми се кезиш....
|
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А сите ми викаа, абе земи го синот на оџата, глеј колку те сака, ама ја будала...
|
|
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne taman rabota, sum pominala niz istoto!
samo ete jas ne sum se karala so odzata!!! Ne se grizi oposti se.....Vo islamot za edna rabota sto poveke se macis imas pogolema nagrada (sevab)!!!! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имам проблем со арапскиот. Не можам да учам за испит, само арапски букви ми се мотаат пред очи! СУПЕР ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
СИТЕ ДА НИ СЕ ПРИКЛУЧАТ! А може и синот на оџата да дојде да научи литературно да зборува |
|
tofu
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 328 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И никој да не ја слуша онаа Марија Магдалена, појма нема! Не е тешко! Ма и таа ќе пее наскоро
А јас денес и велам на девојката "my kelb" а таа ми се изнасмеа, сум и рекол "куче мое" Совет: Правете разлика меѓу меко и тврдо К |
|
belichka
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
selam aleykum eve me i mene za ucenje....
arapski nauciv nesto so pomos na khaleefah se nadevam kj epocne nesto da ne poducuva....
|
|
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ej Tofu ne se zezaj vnimavaj! da ne dobies veto za arapskiot!
Pa da arapskiot jazik kako sto i samiot vide ima finesi! Tvrdo i meko! Ama mislam deka uste ne si ja zemal lekcijata za meki i tvrdi harfovi (bukvi)! Ete kaj lezel zajakot! uspeh inaku vi posakuvam a i na sebe! Edvaj cekam da pocnete da go citate k*ranot na arapski |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |