|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 915> |
Автор | |
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bosicckaaaaaaaaa
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas,vcera ja nakitiv Bosa i jas se raduvav kako detence...eve ja sega gi vkluciv sijalickite,mi se smeni ambientot,uzivam...
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле епа не попуштам јас ке го ставам врвот и точка....сеа и дадов да јаде правиме пауза а јас пуш пауза а со едното око ѕиркам да не стане да стави некој лампион без мене
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вал еве сеа ме има
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зборувате за китење елка
Епа да ви се пофалам и јас вчера ја накитив мојата и кај мене исто беше тепачка кој да ги става лампионите
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе знаеш како...навечер коа спие јас од секое пакетче ке си извлечам по нешто, додуше приметува ама и викам дедомраз бил гладен и ако сакаш поклон за нова година ке ќутиш и ке остануваш без чоколатца... |
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LILIJAAAAAAAA,BRISI INBOX
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi prati Lili lp..ama nemozam da i vratam,poln inbox,pa ja karam malku
|
|
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Babyy,site vo ist moment,,,sme kitele.,ama mojov rastura sega,,,vlece po lampionite
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не им крадам,на финта ги фаќам,им викам...кој ќе и даде на мама нешто од пакетчето,а они ќе се испотепаат јас....јас....јас....јас
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле вал дури јас те слушнав
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушнав вал...инаку да се пофалам си ја китам елката,овој момент ми е најубав се чувствувам како мало дете...а со малата се караме која прва да закачи лампион
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене уста ме заболе вчера од викање да не ја пипаат елката
...Порано колку им се радував на пакетчињата додека ми беа помали децата(се беше мое)А сега треба да ги молам да ми дадат некоја коцка чоколадце
|
|
Valerija 2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stignavme do 50 stranicka
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2728293031 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |