![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 107> |
Автор | |
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koj da me zapali vise zapalen sum:)
a i mislam kondiciono nema tuka nekoj da me stigne
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
Edna mnogu slatka curica...Ama nesto e ljuta u posledno vreme ili samo taka mi se cini...
![]() |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,jas si mislev deka e isus,..potpaluvachot,...ama,chovechki bilo da se greshi,..
![]() ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Gideon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 302 |
eh ete vidis...Si naucil po nesto be mali....Ne e saka taka ko sto ti se pirviduva...
![]() |
|
In God we Trust!
God Bless our Land! |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koj pali se znae
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pogotovo poslednite tri dena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() ![]() |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
shako1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
me pali samo edna osoba sto mongu se smee,i sto e mnogu vesela sekogas.
![]() |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
jas mnogu sakam da go probam "ZAGOR" isto taka i "KUKOC" |
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
[QUOTE=BICI]
jas mnogu sakam da go probam "ZAGOR" isto taka i "KUKOC" barem si ja kaza zelbata so kogo, uste da vidime sto ke sluci.......
(sledi prodolzenie)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
najvece me pali SARA333
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
ZAGOR..НЕ ПАЃА НА ПРОВОКАЦИИ.....САМО НЕКОГАШ НА ГРБ..... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
loptica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 173 |
Pali?
![]() Mozda Palestinec ![]() Slusnav deka je jak e*ac ![]() Bas go falat devojki od forumot. Dolnodupenka posebno ![]() |
|
NE MI ZAMERAJTE NA GRAMATICKI GRESKI....USTE UCAM TA-TO-OT...KE SE SNAJDAM VALJDA BEZ PADEZI...
|
|
![]() |
|
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |