![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 266> |
Автор | |
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..NEEE BE NEMA POTREBA OD TOA....ME PU6TAAT....ILI MOZI I SO NIV DA DOJDAM...SAMO SE NEMA VREME BE BRAT...SE NE6TO IZLEGUVA...ZIMI NEDELA 6O SUM SLOBODEN...AMA ZA NA RIBI GO AR4AM TOJ DEN...I KO 4E VIDI6.... |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
i jas sum samo vo nedela sloboden taka da razmisli za prostalnava zabava , ali za lu ke napram isklucok i tamu nekoj ostali stranki
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
..a koga e ??
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
kaj lou!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
...dobro,dobro....vidov vo petok kaj lou....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
good....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
JA najverojatno na sank ke se parkiram.........
koj e so mene bujrum. Tamu se najtaze pijackite..... |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Јас се шанкирам обавезно Зоки срц
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
A ti so Vojager so napraiiiiiii
Natalijo rgo zenskaaaaaaa |
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не се карај бе сега види го ....
имам само 3 сезони.,. ке ги симнам и другите ако можам .. ке ти преснимам |
|
![]() |
|
![]() |
|
Se utepav od cekanjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
![]() |
|
Понекогаш работите не се така едноставни.. на хард диск е а ти кажав дека работи нон стоп не може да се пипа.. и мене не ми е лесно.. а толку сакам да ти ги поколонам
|
|
![]() |
|
![]() |
|
E aj , dobro togas
samo sto vise nema fudbal pa nema sto da se gleda popladne i vecer |
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Ja si ja suncam u Ohrid. I kako sto gledam, ic ne vi falam
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2728293031 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |