|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2728293031 55> |
Автор | ||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala mnogu |
||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
очигледно дека Т-Home и On.net се имаат скарано и сега децата не ги пуштаат да си играат заедно.
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како втор оперативен систем имам инсталирано Linux.
На кој начин да направам при подигање на Системот, Windous да биде примарен OS? Сега по default прв е Linux. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa logiraj se od kaj Windows XP i desen klik na my computer propertes i advanced pa imas startup and recovery settings i tamu imas koj OS da ti startuva prv
|
||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekaj vo listata li ti e prv Linux-ot ili vednas Linux ti se podiga? Koj OS go instalirase prv? |
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога имав два Windows-а тоа помагаше. Сега Windows-от воопшто не го гледа Linux-от. Таа опција во суштина е промена на текстот на C:\boot.ini. Linux-от воопшто не постои во boot.ini. Мошеби постои некој друг начин?? |
||
|
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Linux е прв во листата, бидејќи е инсталиран по Windows. Јас би сакал да ја променам листата, за да не морам да чекам да дојде до листата, па да се префрлам на Windows. (Го вклучувам компјутерот, излегувам надвор, се враќам: Linux веќе се подигнал. Сакам Windows да се подига, ако не го префрлам на Linux.) |
||
|
||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Podigni Linux. Otvori terminal i pisi: gksudo gedit /boot/grub/menu.lst
Pastiraj go tuka celiot fajl, t.e. sodrzinata, sto pisuva da vidam. |
||
Паланчански
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Работата завршена. (Сети се од каде научив)
|
||
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е чисто за помоч,програмчево го симнав од интернет,при инсталацијата го скенира компјутерот и сега врши наводно заштита,но веќе при одредени програми се вклучува и ги блокира.
Деинсталација нема никаде,постои на таскбарот иконче не реагира на ништо,а се јавува само при блокирање и бара да се купи ме упатува на нивната страна.Ве молам некаква постапка за бришење??? |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Si slusnal za System Restore???
Изменето од Dark HaCkeR - 30.Ноември.2008 во 14:34 |
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lele luge mi treba pomos zasto nemam veke zivci da se nerviram...
Koristam mozila firefox i eden den pocna da ne mi otvara strani a nekogas i cela programa.. a sega za da stignam do tuka i da pobaram pomos treba da kliknam 50 pati na potrebnoto za da mi go otvori i toa ne mi otvara kako sto treba...Imav prvo AVG antivirusna od koga se desi ova smeniv na kaspersky i nitu ednata nitu drugata nemoze da go najde problemot...Sinoka mi ja pratija Ad-Aware i mi pronajde 2 objekti poradi koj ne mi otvara nikakov browser no nikako nemozam da gi izbrisam od kompjuterot moze samo da gi stavam vo karantin no pak ne mi raboti nieden browser... Ako znae nekoj da mi pomogne neka kaze za da ne go preinstaliram... Odnapred blagodaram ... |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Симни го Malwarebytes' Anti-Malware би требало да се среди со него |
||
ShmIzLi4kA
Сениор Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ke probam ... sepak fala ... ima nekoj drug bilo kakva idea ?
|
||
Внеси реплика | страница <1 2728293031 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |