![]() |
|
Што е животот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 133> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Za da bide podnosliv moras da se zaljubuvas, pa koa stvarno nemas vo kogo, neka bide makar i televizor, kuce, mace, cigari...ufff, cigari...
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
животот е убав.........
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
Za mene sega e obvrska.....
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
..sekoja obvrska... za nekogo... znaci potreba.... sekogash obvrskata... nekomu mu vleva sigurnost... i obvrskata mozebi ne e svesna za toa... |
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
Nametnata obvrska od nesvesna potreba.. |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
... iako nekogash e teshko da se svati... taka e.... |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
ja neku obvrski...sakam samo da si igram dodeka ne se stemni
|
|||
![]() |
|||
||
...denovi li se denovi...
argatski maki golemi... ..................................... ...aj pust da bi ostanal... ...zivotot vikendashki... |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
Gledav eden film do sega....eve citat:
-"Zivotot e otchukuvanje na chasovnikot...tik-tak,tik-tak..... mi se dopadja slikovitosta.. |
|||
![]() |
|||
||
...cesto...zivotot... e bienje na kambanite... ...bam...bim...bam.... ... ne mi se dopaga mnogu... mnogu silno otcukuva... |
|||
![]() |
|||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
||
mamamd...neka e silno-ubavo e toa...ne davaj da zastanat da bijat...
a i jas chasovnikot pochesto go navivam. |
|||
![]() |
|||
||
...sega ke si stanam... poleka... ke se proshetam... ke napravam... rekapitular... ta neli e utre Cvetnici...
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Неистражениот живот.......нее вреден за живеење............
|
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
...zivotot e umetnost...
...mojot zivot e moe umetnicko delo... Suzuki |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |