![]() |
|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 49> |
Автор | |
dream girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Kluchot na Solomon" - R. Daglas Veber
![]() ![]() |
|
CONFIDENCE IS WHAT MAKES A GIRL SEXY!
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Sestrata na S. Frojd-G. Smilevski |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
konecno denes utrovo ja docitav Hegemonija i Opstanok - Noam Chomski...toplo ja preporacuvam na site koi se zanimavaat ili bi sakale da se zanimavaat so politika
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
fichot ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
crnci vo firenca.
|
|
![]() |
|
JASNA27 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 176 |
Толкување на соништата од Зигмунд Фројд
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
najgolemiot uspeh na svetot-mandino
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Gol Covek-Igor DZambazov...po 50 pat
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
magdalena ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 54 |
Kletnici - Viktor Igo
|
|
Those who love deeply never grow old; they may die of old age, but they die young!
|
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Cetiri nivoa na isceluvanje-Shakti Gawain
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Mirisot na Celosnosta, A.J. Christian
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Полноќен клуб- Џејмс Патерсон
|
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Spejs Nigrutin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 74 |
ПЕКОЛОТ-ДАНТЕ АЛИГИЕРИ
|
|
|живи живот свој и заеби све око себе|
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
Prokolnata zemja od Miron Dinkov /izd. na Matica Makedonska
Surovata vistina za MAKEDONIJA prikazana niz istorijata na edno semejstvo. Roman poln so taga,solzi,ljubov,nasmevki i nadez....Prikazna sto ne vodi niz vremeto i prostorot so volsheben spoj na vekovite i nastanite vo niv... Go procitav ,vo eden zdiv,vo edna nok,ne uspeav da gi potisnam emociite,imase i solzi i vozdishki.....me natera da ja baram vistinata za mojata zemja,pravdata za mojata zemja,vistinata za moite koreni,vistinata za vasite....nea ja sonuvale kralot Filip,negoviot sin Aleksandar, nash*te pradedovci,tatkovci,site sonuvame za vistinata i kako na krajot sto veli avtorot: -O sonce nashe ,so svetlinata sto gi dopirash nasite srca i shtitovi,osvetli go nashiot pat vo idninata i pokazi ni sto ni nosi utreshniot den! Tazna prikazna vo koja ke se prepoznaat site nashi Makedonci od egejskiot del na Makedonija,nivnata maka i golgota sto tie ja pominale....a jas samo socustvuvam so nivnata sudbina... |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
aaATAk
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2627282930 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |