![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 37> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
veruvam koga bi imale uste eden den, garant bi posakale uste eden
denovite se za trosenje- trosete gi dobro oti edno e da posakas toj uste eden a drugo e da go dobies Изменето од anakin - 23.Јуни.2008 во 23:02 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nekojnekojski ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 349 |
tochno!!!!!!! |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke i gi dadam site pari sto gi imam i znam deka posle ke place po mene
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
od misla deka imam samo tolku malku izgleda i nisto nema da napravam
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A koj moze da bide siguren deka denes ne mu e posleden den ?
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sigurno ne mi e posleden...mora da me cekaat i polosi ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
I pak ke go nemam toa sto otsekogas sum go sakal, samo sto togas ke recam : - Ma sto mu e*am mater !
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
E za inat...ke ja namestam deka me ubila
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ke pisuvam neozbilni raboti na forum
|
|
![]() |
|
Morbid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2008 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 9 |
ке се самоубијам пред да умрам од тоа што сака да ме утепа
|
|
nyctophilia
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Hmz :)))) Ke go napravam toa sto dotogas ne sum go napravila! :DD NEma da umram BEZ neso da probam Ako znam deka Umiram xaaxaxa
|
|
![]() |
|
Sigurno nekoja steta
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Pa sto i da e ;)) Ako ne sum go napravila .... Ke go napravam koga veke ke znam Deka mi e posleden den
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
Ke mi se zasili zelbata za zivot i ke se boram da ja sovladam.
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |