|
Најубава жена според вас! |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 30> |
Автор | |
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...... |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Lelee, ama sum stanal...sea sakam edni dve istovremeno
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите жени се исти. Впрочем како и ние мажите.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tugata
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене нема најубава жена на свет ! Не ми е јасно како може да има една најубава, а други да се помалку убави. На светов има милиони убави жени и јас никако не би можел да издвојам една од нив, која би ја сметал за поубава од другите. Секоја си има своја посебна убавина или шарм и сл. |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IMA NAJUBAVI
IMA PAK KJE KAZAM NAJUBAVATA E TAA KOJA JA LJUBISH |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
коа сме веч кај дипломатија.......
Јулија Тимошенко |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin, мислам дека темава се однесува за физички најубава жена, а не онаа која ја љубам или која емотивно ме привлекува! Палестинец, одговорот на твоето прашење е ДА - јас сум политичар, па тоа ми е полупрофесионална деформација! А + и сега се спремам за изборна кампања за предвремени избори па нека глаасаат жениве за мене! Изменето од james dean - 20.Април.2008 во 01:40 |
|
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ААаа, во ДОМОТ си значи.
|
|
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene, Adriana Lima....bi trcal duri 500 merti za nea......so brzina na svetlinata...:D
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шерилин Фен Изменето од pagane - 19.Август.2008 во 15:35 |
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo svoi stihovi Bajaga kaza....
NAJUBAVA ZENA E SEKOGASH TAA POKRAJ VAS i mislam deka ne pogreshi,..ne e poradi stihovite i rimite... ima pravo chovekot |
|
Внеси реплика | страница <1 2526272829 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |