|
Двокатни автобуси |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 79> |
Автор | ||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...zarem nema da go udostoish so odgovor ...gospodinot ....bezobrazen? |
||||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
абе врати се една страна поназад!
|
||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Анѓо Абе ние не можеме сами да си се прехраниме а ти викаш и други!!!! Те учев да читаш таму доле десно во ќошот. Околу автобусите- се попишманив, јас сум за затоа што јас не сум висока, немам проблем со качување горе. Кој има мака нека му ја мисли. |
||||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...a i ja zalam drzavava i narodot so takvi "patriotski dushi"! |
||||||
||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Brza
,...izvini angjo...ama sepak ima pravo smuckoto...nekoi se stvarno za zalenje, извинето де |
||||||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
||||||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
порано работев за газдата на САНОС, но во предузеќе со гуми.....ех бре Србија купуваше автобуси од САНОС, и беа презадоволни.....владава и сопственикот и вработените ќе ги носи на душа
|
||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Пристигна првиот украински автобус пс
Велат дека.....цената која е понудена за еден ваков автобус....а кој би бил изработен во ФАС 11 Октомври....би чинел 1,7 пати поскапо од тој од Украина..
Па пресметај си самиот..
|
||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||||
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
А колку кошта луѓето што останаа на улица без парче леб. Ех бре ние Македонците сами си се закопуваме. |
||||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Па нели на сите овде... устата им е полна со...ЕУ , ПАЗАРНА ЕКОНОМИЈА, КОНк*рЕНЦИЈА и слично!!?.
пс
Тражевте = ГЛЕДАЈТЕ
|
||||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
велеа дека-кога е криза треба да се гради,да се троши ,за побрзо да излеземе од кризата ВЕЛЕА дека со новите проекти ќе заживее македонското градежништво,индустрија...велеа дека бла,бла,бла,бла.... велат и за цената...ама ...кој ќе знае..они си решаваат за тендерите..а јас веќе во ништо не верувам од нивното велење велат дека и на тутунарите им плаќаат по 190 денари ама СИГУРНО ЗНАМ дека ни тоа не е точно... Изменето од Andjelina - 30.Декември.2010 во 00:15 |
||||||
|
||||||
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Србија си ја штити својата автомобилска индустрија, така и треба да си го заштитиш своето. Е тоа е пазарна економија, а кримална економија е кога ќе знаеш дека некого го оставаш гладен а маожеш да го оставиш сит. |
||||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Na datata koga e ovaa statija objavena a i mnogu porano od toa vo halite na poranesen FAS ili SANOS nemase nitu edna masina, vraboteni bea samo cuvarite, a vrabotenite kako so i rekov pogore bea na permanentno vrtenje taksi niz Skopje, taka da i ne bese mozno da proizveduva avtobusi. Vo JSP Skopje pred 10 godini se vrabotija 30 - 40 majstori za renoviranje na krsovite na JSP ( i mu se mnogu balgodarni na JSP za taa postapka ). Slave Raspasot ja kupi firmata i ja dovede vo sostojba kakva sto e odnosno ja dokusuri od ona sto i malku ostana. E sega e mnogu vazno sto nekoj tamu se pretstavil kako pretstavnik na SANOS, i so mislite deka rabotata e gotova, vladata namerno ne mu ja dade rabotata na SANOS ili nesto drugo. Firmata ne mozese da proizveduva avtobusi, nemase so sto, nemase kadar, masini, nemaa pari da kpat reprometerijali, nisto. Zatoa i ne ucestvuvaa na tenderot, a vamu vikaat deka vladata namerno ne im ja dala rabotata. A mnogu dobro znaat deka vladata i da sakase ne mozese da im ja dade rabotata, bidejki e sprotivno na evropskite direktivi a koi direktivi morame da gi pocituvame. Zatoa i se otvori megjunaroden tender, golemite proizveduvaci na avtobusi kako Mercedes, Reno, Fiat, Skanija, Daf i dr. voopsto ne se ni pojavija na tenderot bidejki znaea deka nema da mozat da pobedat na tenderot i da gi srusat niskite ceni na kinezite. Nema so vladata da ja oprava firmata, zasto firmata otide vo stecaj, se ispokrade se od nea, ogromni dolgovi se napravija, uste Slave falese kompletno da ja zakopa firmata. Ako sakata da doznaete poveke za firmata imate vo Skopje Centralen Registar pa proveret za sto se raboti, kolku vraboteni ima firmata, pa posle da se zbori ovde. Ama mlatenjeto prazna slama, i sirenjeto na nevistini, poluvistini izgleda deka e hobi na poedinci ovdeka, a posebno na onie koi ja podrzuvaat opozicijata. |
||||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 79> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |