![]() |
|
Мој став за хомосексуалноста |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 103> |
Автор | |||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Мислам дека mind reader сакаше да каже дека најчесто фобиите се појавуваат како психичка последица на некои претходни состојби или искуства. Следствено на тоа, нивното лекување е возможно со посебни лица, како психолози, психијатри и слични специјалисти чија проблематика се фобиите. А сексуалноста не може да се лекува бидејќи, не е последица од било какво псиихичко влијание, туку вродена и свесна ![]() Изменето од Eleni - 22.Февруари.2008 во 18:10 |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
Superman ![]() Нов член ![]() Регистриран: 19.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
||
Ne sum homofob, voopsto ne mi e strav od pederi, poteknuvam od prekrasno semejstvo i IQ mi e preku 140
Jas samo go iskazav moeto mislenje, ocigledno nemam nikakov problem za razlika od vas Se dodeka ste podaleku od mojot gaz nemam pricina da ve mrazam |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
e,pa,...znachi i ti si bil latenten peder,....shtom se plashish nekoj ako ti se vrtka okolu ,...gazot!,...............barem tie taka ,....vikaat,...
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ova mi lici kako na sf filmovi koga na eden od grupata ke mu vleze nekoj vanzemljac so vlaga preku usta i poslem site popreku se gledaat i se pazat eden od drug koj e sea obzemen od vanzemaljacot i megusebno se obvinuvaat
|
|||
![]() |
|||
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
||
бидејќи личност со IQ>140 (веројатно тестирана на неверодостојни он-лајн тестови) не рамислува вака.
![]() И патем, никој не го сака твојот задник, тоа само ти така си умислуваш ![]() П.С: Гарант брза(или брз) е во право, латентен хомосексуалец си, штом првите постови ти се на тема хомосексуалност и одма плукаш. |
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Де бе mind reader шо му се нафрли толку на супермен..
![]() ![]() Ако сакаш да му објасниш и уочиш некои работи, стори го тоа преку дискусија, а не преку навреди! ![]() И бтв, добредојде на форумот ![]() |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
||
Се надевам дека мислиш „се додека не ти се пушта некој и не ти досадува за нешто шо го неќиш“. Тогаш е во ред, разбирам. И се надевам дека не мислиш „се додека не ги гледам пред мене“. ![]() |
|||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|||
![]() |
|||
mind reader ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Често сум си имала проблеми поради мојот став кон хомосексуалноста, ретко кој (од луѓето што ги знам) се согласува со мене дека хомосексуалците се најнормални луѓе и дека треба да си водат најнормален живот заштитени од оние што плукаат на нив. Не можам да мразам некое друго човечко суштество само поради неговите чувства и сфаќања, и не можам да гледам врз нив поинаку од тоа дека се тоа луѓе како и сите други, со таленти, размислувања, ставови, интереси...
|
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
|||
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
Паметна девојка ![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
MONUVCE TI SI MNOGU PAMETNO DEVOJCE
![]() |
|||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
................ЗАР И ТИ Мonuska.....МЕ ИЗНЕНАДУВАШ......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
LIVE AND LET LIVE |
|||
![]() |
|||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
||
Vi blagodaram Quentin i kejt-d-grejt, sepak toa moe mislenje nema vrska so toa kolku sum pametna, ova e razmisluvanje koe ne e osnovano na intelegencija tuku vrz sposobnosta da se postavis na tugjo mesto, da vlezes vo tugja koza. No sepak fala
![]() Zagor zal mi e sto ne se soglasuvas so mene, sto ovoj moj stav te iznenaduva, no toa e individulno neli, nacinot na koj ke se postavuvame sprema nekoja licnost ne moze da bide ist kaj site. |
|||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 103> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |