![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 259260261262263 1093> |
Автор | |
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ahaaaa.....ne znam sto podrazbiras pod rano,ama cim legnuvas vo 3 sabajle....mozam da zamislam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
ќе станам накај 2 и пак цел ден ќе ми отиде и ништо нема да направам од планираното, вообичаено така ми се случува |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
a nesto bitno treba da zavrsis?
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Mi se spieeee............
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Mi se odi vo Struga.......... |
|
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
да и се јавам на другарка ми
|
|
![]() |
|
aman,ke prestane li nekogas glava da me boli?
Изменето од KaLiNa - 07.Октомври.2006 во 14:28 |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
колку убаво врне
|
|
![]() |
|
ti prija vakvoto vreme? |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
калинче ваквото време е створено за дома...гушкање..милување...
![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
da... ama ima li nekoj do mene doma prasaj!
![]() ![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
i toa sto vikas......ama poveke sakam sonce i dolgo toplo leto.......
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
mmm...kolku ubavo toa zvuci....DOLGO TOPLO LETOOOOO!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
abe, ubo ZVUCI... ama za da go vidime ke pocekame uste edna godina...
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 259260261262263 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |