|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 31> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде пак ....
онаа изреката ... клецај да те сака ... тепај да те слуша ... и имаш жена , поише од совршена ... само што ... едното со другото не иде ... некако
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ејј... имало се по светот. Имало еден куп жени(ски) што само ги уништуваат животите. Глупо звучи од машко да слушниш ? Дали не е уште поглупо машкото да си ја ака главата како да створи атмосфера , како да се осетат сите наоколу како да се семејство, да се труди од петни жили да движи сето едноставно и успешно, да нема монотонија и да не стиши цела куќа??? А таа ко некој стражар на ноќна смена , цел ден и ноќ дреми смрштена ко некој мисир и ништо живо не го помрднува г`зот за да го поткрепи „саканиот“. Така тој пополека станува сопруг и сопруга, и татко и мајка, баба, дедо, циркузант, работник, домаќинка, домаќин, пазарџија и миротворец. Таа само игледа дека се труди а уствари нема никаков резултат... ни вака се гледа во цела куќа дека има женско, па ниту на фраеров му е олеснета нервозата некако... само како уште едно дете повеќе да има за гледање....
И што дека е убава, мирна и нежна... ко не е никаква поддршка, 0 како партнер , магацин за негативна енергија... И еден ден ќе ти прекипи и ќе и речиш : Ајде мори оди у ***** ***** , да ти **** ма****... веќе ми скисна да гледам деца , па не морам уште тебе, да не сакаш и да те думкам? И ајде, кавга, па тепачка, па глупости... и тн... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne si seriozen ,neli?! Mislev deka bracnata zednica se zasnova na vzaemno pocituvanje,ljubov i razbiranje,a dokolku toa go nema izlisno e so brutalnost da se trudis da izdejstvuvas dominacija/poslusnost. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислев дека треба да се штипкаат само за газ,ама она што се случи во парламентот кај нас забележав дека вистинските мажишта ги тепале,ги тегнеле за раменици..нозе ..раце.. ваљда така е исправно...за пример се. како ли беше рекламата... |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13926 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,ma neeeee,,,,nikako,,,,,samo ako ponekogash insistiraat,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..da...
...iako ima mnogu shto,...i ne si go dobivaat , iako ''debelo'' go zasluzile.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ne te fatat ..inaku
|
|
vivi
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-aaa ,... ama i ti si zasluzila edno dobro...........................pleskanje po gazot!
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako ne ti e sram ..vozrasen covek
|
|
vivi
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- ama , priznaj,...ubavo te ...napleskav !
|
|
|
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama ti vleze u film
|
|
vivi
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-pa ne sum jas kriv shti ti si imala ...mazohistichka zichka,... ma!
Изменето од brza - 15.Април.2013 во 22:20 |
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
krivopalancanec-gi-zdrobil-od-kjotek-roditelite-na-soprugata pijan-stipjanec-si-ja-pretepal-devojkata pijan-kumanovec-si-ja-pretepal-soprugata ljubomoren-stipjanec-gi-pretpal-bivsata-sopruga-i-nejizniot-prijatel stipjanec-sopstvenik-na-medium-ja-tepal-soprugata vinichanec-so-drven-stap-ja-drobel-od-kjotek-soprugata-pred-ochite-na-decata strumicanec-si-ja-zdrobil-od-kjutek-soprugata prilepcanka-zavrsila-vo-bolnica-po-brutalen-kjotek-od-soprugot vo-kukja-vo-skopje-so-pishtol-izreshetana-mlada-devojka ....е сега,по сево ова самите заклучете дали овие толку многу тепачи "се луди" или "жените се немирни". Дали и каде има проблем,кој е проблемот и кој како го решава. Источниот дел пие и тепа,а овие од запад...убијат бре. се забегало ,си иба матер и животот и бракот и ...вечната љубов. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deneska na zenite sudbina im e da se velicestveni i opsednati so seks a tuka cotekot ne se sovpajdza.
sto se odnesuva za smrtnata kazna podednakvo se primenuva i za zeni i za mazi. |
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |