![]() |
|
Што би правеле СОличноста над васАКО сте невидливи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 62> |
Автор | |
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne i kazuvam
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
kje go nateram da mi kazhe
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
a taa da mi prekaze mene
![]() |
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
ja skrisum ke gi slusam so zborat
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ke i recam na viki da ne mi kazuva
![]() |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
kje i ja shepnam vistinata
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
ke i shepnam leka nok
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ke go pokrijam so jorgan na zestinive
|
|
vivi
|
|
![]() |
|
ke i go otkacam lusterot i ke i go pustam na glava koga ke pomine pod nego
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
ќе и го оставам фрижидерот отворен да се лади со него
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
ke i ja priklucam ringlata na 3ka, da i e spremna ko ke saka da si vari kafe
![]() |
|
![]() |
|
ke ja razladam malku
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
kafe ke go cestam
![]() |
|
![]() |
|
Milka ke ja castam , so kafeto
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |