![]() |
|
Последна прочитана книга |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 49> |
Автор | ||
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
posledna i najdobra kniga sto ja imam procitano e"P.S.TE SAKAM" - Sesilija Ahern
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Denes ja iscitav Zoki Poki...Zaboraviv kolku e interesna knigata
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Базенска библиотека- Алан Холингхрст
|
||
![]() |
||
alexa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
|
"sakralni grevovi" od Nora Roberts, se cita vo eden zdiv.
|
||
Najveci covek uvek ostaje dete
|
||
![]() |
||
kosa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
idiot dostoevski
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() ami taa ne e kniga, tuku vezbanka ![]() |
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Каде отиде љубовта - Харолд Робинс
|
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
MaR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16 |
|
FAUST od Johan Volfgang Gete
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
NEGIRANJE - Kit Albou
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
d_dani ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
memoarite na edna gejsa
|
||
![]() |
||
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
|
IZVINI ALI KE BIDAM ISKREN...voopsto ne mi se dopadna knigata...lesna beletristika fino spakovana...bas nisto posebno ![]() |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
mene bas mi se dopagja knigava...doznav mn raboti za zivotot na gejsite i voopsto za zivotot vo Japonija vo toa vreme.btw posledni procitani knigi mi se najgolemiot uspeh na svetot-og mandino i teorija na haosot-dzonatan rab |
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
||
adella ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
Да и мене ми се допадна "Мемоарите на една гејша" поради тоа што тоа е дел од историјата на Јапонија која секогаш е интересна и мистериозна, а и ми се допаѓа начинот на кој се следат промените во животот на девојката. Инаку таа е последната книга што ја читав.
|
||
Just a girl, but not just onother girl
|
||
![]() |
||
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
|
Denes ja procitav Najgolemata tajna na svetot-Og Mandino...super kniga...
|
||
She sells seashells by the seashore...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 49> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |