![]() |
|
Што ве привлекува повеке изглед или карактер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 37> |
Автор | |
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Двете заедно најубо.
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Дефинитивно....Цицки....wooooowww
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
daj....shta dash !!
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Цица Маца - Маза, да ми мјаука и гугутка
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
значи карактер ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Pa bas i ne, oti toj treba da bide rezerviran samo za mene, a site drugi da gi gleda popreku i da bide losa
Изменето од zbunet - 22.Август.2009 во 09:10 |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
izgledot na karakterot
![]() |
|
![]() |
|
flinstons ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
i izgledot i karakterot
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
2vo 1
![]() |
|
![]() |
|
LORENA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
abe ok norma;no deka prvo te privleguva izgledotot pa posle geldas kakov karakter ima ama pred se dobro e da se gleda kakov karakter ima sto ke mi e decko ubav a karakter katastrofa da se sramis od nego .
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Pristoen izgled,duhovno i intelektualno bogat,da umee da primi i vozvrati ljubov.......
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
тај сам ..........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
I duri sega mi kazuvash? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |