|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 55> |
Автор | ||
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми треба некаков софтвер каде што ќе можам да генерирам комбинации од букви и бројки барем со 10тина полина (**********)
Фала однапред, |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Напиши си програма во C++ Еве ти едноставен пример за бројки
|
||
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sco sa ovija sifri, spansko selo za mene...
|
||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хехе уште да знаев C++ се ќе бесе ок! ?:D:D
|
||
kuzmanov
Нов член Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ulead 9 |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fileo
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moze li nekoj da najde link za download na gca4040n toa e firmware za dvd rezac.
imam problem. ne mozam da rezam nikakvo cd ili dvd. porano mozev da rezam se, sega mi cita cd no ne cita dvd, nesaka da reze ni obicno cd. imam hp pavilion zd7000 laptop. na hp web stranata nemaat update za mojot dvd burner. citav deka i drugi so istiot kompjuter go imaat istiot problem. interesno e toa sto cita amerikanski originalen dvd film, no ne cita nikakvo drugo dvd. Изменето од fileo - 26.Септември.2008 во 15:49 |
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа така е специјално направен барав на нет и водв дека и други го бараат истото, ако најдам ќе ти ставам линк |
||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали можи некој да ми даде Serial Number и Authorization key за borland delphi 7...
Фала |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Na PP...
|
||
luckyboy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala se snajdov...
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На крај излезе дека проблемот не е мал. Компјутерот се наполнил вируси или нешто слично. (Autorun или така некако). Целосен формат беше неизбежен. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od decki, ajde i jas sega da pobaram pomos od vas
ova e faktot: harddisk koja e podelena na tri particii, na C bese(ili seuste e ) instaliran XP profesional, na D Vista i na G nisto....
sega problemot e sto na C ima premalce mesto za da go instaliral Vista, bi sakala kako prvo da gi spojam particiite vo edna, znaci se da bide C, no ne sum sigurna dali nema da napravam nekoj problem, ako so Partition Magic toa bi go napravila, ponatamu sakam format na Harddiskot da napravam, no ne sum sigurna kako funkcionira toa pod Vista, posto imam samo Vista recovery CD....
ajde da vidime koj ke moze da mi pomogne
p.s PC-to ne e moj, zatoa ne smee nisto da se osteti
ah i da dodadam, se treba da se napravi preku remot konekcija Изменето од seka - 29.Септември.2008 во 15:40 |
||
Razumot e skapocen kamen koj najubavo sjae vo ramkite na
skromnosta. |
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa se pravi nogu ednostavno go stavas CD od vista restatuiras i go botiras i koga ke pocne instalacijata ke ti ispadne eden prozor so patici 3 vo slucajov znaci XP ne sakas da koristis imas opcija za brisehje na drugite pariticii gi brises i dvete ti ostanuva samo edna potoa taa samo so ti e edna ja podeluvas vo tvoja zelba i toa e toa ete ti vista na C mozes koga ke gi izbrises site particii pak da go podelis na 3 po tvoja zelba na primer za vista 80 ili 40 GB e dovolno a drugite dve so ke gi pravis se po tvoja zelba kaj vistata e nogu lesno kaj XP e po tesko na tastatura treba da rabotis a kaj vistata ti e na gluvce ne bi trebalo da te zbuni tuka
|
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |