![]() |
|
Саботирање на желби |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 482> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No Way
![]() сакам некој да ми направи семинарска |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
sedni tamu doma i sama da si napravis
sakam da odam na gosti.......ama ladno mi e |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
седи дома...во топло
![]() ми се игра шах ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
ti se igra ama nema
![]() sakam da zavrne sneg |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
ne moze sega.....mozebi slednata nedela
![]() sakam ....da odam da vecheram ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
nema da jades docna e, a i ke se zdebelis
![]() Sakam da odam na Kuba |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
kuba
![]() ![]() sakam ...da se zdebelam ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
ne moze ostani vaka kako sto si
sakam da vozam avion ![]() |
|
![]() |
|
ejjj aloooo
![]() ![]() ![]() sakam da imam nova kola ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nesakam da ti ja sabotiram zelbava no ke ti trebaat dosta pari za da si ja ostvaris
![]() Sakam da gledam horor film? |
|
![]() |
|
ne moze
![]() ![]() sakam da ne sum utre 1 smena ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne moze,izdrzi uste 2 dena pa potoa ke bides slobodna 4 dena
![]() sakam da jadam pica ![]() |
|
![]() |
|
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
nemoze..jadi torta i kuti
![]() sakam da bide leto ![]() |
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
![]() |
|
za toa ke pocekas uste nekoj mesec
![]() sakam da sum sega na Maldivi? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 482> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |