![]() |
|
Принц на бел коњ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 40> |
Автор | ||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Принцот мој падна од коњот и осрамен си замина...
![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
A zar ti mu se smeese?
![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Mozebi padnal drzejki ja krunata,oti taa ako mu padne e postrasno...a od pad od konj polesno ke se oporavi ![]() ![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|
неееее... во никој случај, јас само тагувам што сеуште не се вратил назад ![]() |
||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||
![]() |
||
|
па и нема што да се опоравува, мене не ми треба ни коњот ни круната а уште помалку гордоста негова... само тој ![]() |
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
moderno vreme... sega se ceka princ so nad 200 konji
i metalik |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Jas imam eden....Megan..ne e metalik ama vrshi rabota
![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...princot na bel konj, ne e sluchajno na bel konj...asocijacijata si ja znaat curite zasho e bash kojnot so princot zaedno...
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Tram, tram, tram, Bonancaa
|
||
![]() |
||
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
|
toa ne bese kaubojska serija
![]() |
||
apce
|
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
kaubojot go nasledil konjot od princot ![]() Изменето од filmadzijka - 23.Јуни.2008 во 13:32 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
kade mi e parkiran konjot?
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Jas sum izgleda potomok na indijankite...zatoa sum sekogas vo konflikt so princevite
![]() |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
|
edno vreme princot ke mu svirnese na konjot a toj idese.
denes, konjot (konskite sili) mu svirnuva na princot i toj odi kaj konjot progres ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |