IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 12:14
Originally posted by ESMERALDA 1 ESMERALDA 1 напиша:

како да ги избрисам   адресите со ги писувам горе на адреес барот или како и да се вика?
дали мозе и како да се избрисат сите адреси со сум ги барала?
Simni go CCleaner I on ke ti gi izbrise site adresi so gi imas baska i nekoj drugi raboti so ne ti se potrebini eve ti linck za download
mozes i preku mozilata ili IE da gi izbrises ama so CCleanerot e naj dobro CCleaner Pocekaj 5 sekundi i ke ti dade za download pozdrav

Изменето од Dark HaCkeR - 15.Август.2008 во 12:30
Кон врв
KAROLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Регистриран: 28.Март.2008
Поени: 201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 16:47
a h a, e vaka sega, go instalirav toa i kako sega vikas TOA SAMO KE TI GI IZBRISE? ne znam kako?
me iunteresira za Internet Explorer, za Mozila firefox znam kako e, za Explorerot mi e bitno da gi izbrisam adresite
fala odnapred
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2008 во 20:21
Pa ti pusuva tamu Cleaner pa stikliraj gi site tamu potoa ti pisuva Analyze pa imas Run Cleaner e tamu stiskas i se ke ti izbrise so imas vo Run Cleaner neznam ja so tolku ti e tesko voa eve i slika da vidis kaj treba da stisnes

Изменето од Dark HaCkeR - 15.Август.2008 во 20:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 17:47
dada jasno mi e se, ova si goi simnav ....ova e toa cleaner so mi go dade.....ee use edno prasanje, dali trebna se da se stiklira i da se brise?
koe e od tie samo za adresite na explorerot?
ili site da gi stikliram pa da idam na run clear?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Август.2008 во 20:04

dada jasno mi e se, ova si goi simnav ....ova e toa cleaner so mi go dade.....ee use edno prasanje, dali trebna se da se stiklira i da se brise?
koe e od tie samo za adresite na explorerot?
ili site da gi stikliram pa da idam na run clear?
Mozes site da gi stikliras ne e strasno ke ti oslobodi od HDD memorija so imas zaafateno ke izbrise nepotrebni fajlovi taka da ne se plasi provereno
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 00:52
FALA MNOGU!!!1 navistina fala......bas si HAKER!!!
e sega iam nov problem, koga mi e uklucen Windows Live Messengerot i istovremeno mnogu drugi folderi mse otvoreni, e sega, neli site dole na toa linijata kaj START se naogaat i bilo koe od niv mozes da si uklucis so ednostavno klikanje na toj del od linijata....
e sega problemot e so ako uklucam MESSENGER i probam drugo neso da uklucam od dole, da go zgolemam da receme MUZIC folderot od dole, ne moze.....ali ako go MINIMIZIRAM, smalam Messengerot odma se pojavuva MUSIC folderot.....ova nastanuva samo koga ima Windows Live Messenger na ekranot........koga go nema nego, se si e OK
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Maкедонско девојче

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KAROLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 01:27
ejkj, ok, hahha si go rsiv problemot, kolku sum glupa
sum stavila kaj messengerot ima opcija ALWAYS ON TOP
OK e, resseno!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 11:25

ejkj, ok, hahha si go rsiv problemot, kolku sum glupa
sum stavila kaj messengerot ima opcija ALWAYS ON TOP
OK e, resseno!!!!
hehehehe
Кон врв
MaR Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2008
Локација: Macedonia
Поени: 16
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2008 во 14:42
Imam edno prasanje da ne znae nekoj kako moze da go simnem Reason
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 16:30
Originally posted by MaR MaR напиша:

Imam edno prasanje da ne znae nekoj kako moze da go simnem Reason

Побарај го на торент тука

http://www.zamunda.net
http://www.mininova.net
Кон врв
Inspekorat Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Inspekorat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 22:55
POMOS:)
Dali nekoj znajt da mi kazit zs ko ke otvoram nekoj rar fajl mi pisit Entar password for the encrypted file??? znacit baram pomos za da go otvoram pls:)
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 23:05
Е па тоа значи дека тој фајл е заштитен со пасворд и дека треба да го знаеш пасвордот за да го отвориш или да си симниш некој рар кракер намигнување
Кон врв
Inspekorat Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Inspekorat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2008 во 23:41
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Е па тоа значи дека тој фајл е заштитен со пасворд и дека треба да го знаеш пасвордот за да го отвориш или да си симниш некој рар кракер намигнување

Taka e brat ama kaj da go najdam??? ne go pisit na rapidshare koj program da go zemam?
i imam uste prasanja:)
kako da mu napram na doctor spyware update? stegam na smart update se e registriran i nemozit? i nekoe programce ili pak na internet da stam slika i da mi ja naprajt na nekoja pozadina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2008 во 00:24
Originally posted by Inspekorat Inspekorat напиша:

Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Е па тоа значи дека тој фајл е заштитен со пасворд и дека треба да го знаеш пасвордот за да го отвориш или да си симниш некој рар кракер намигнување

Taka e brat ama kaj da go najdam??? ne go pisit na rapidshare koj program da go zemam?
i imam uste prasanja:)
kako da mu napram na doctor spyware update? stegam na smart update se e registriran i nemozit? i nekoe programce ili pak na internet da stam slika i da mi ja naprajt na nekoja pozadina

Da e dozvoleno da zboruvam za takvi raboti bi ti pomognal odma ama ne smejam inace lesen plen e doctor spyware da se crackne so update ;)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.