![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 105> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не сакам... да бидам погрешно разбран или да не ми веруваат на моите искрени мисли и чувства. |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не сакам натрапници.................
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
ne sakam nepravda
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... ne sakam onie od regulatorna komisija da me pravat majmun... a ne sum mokna da gi sopram...
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
......ne sakam koga me lazat...............ne sakam nepravdi.............ne sakam da e volku zesko...............
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам презреана лубеница...
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...не сакам кога некој ке се забега до толку што почнува да си придава преголемо значење и да дели памет наоколу... |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...ne sakam tipovi na luge, koi sho ako ne e po nivno plachat kukaat i mestat...pogotoo nesakam luge koi sho me svakaat ozbilno, zatoa sho oni taka sakaat, milion puti imam kazano deka ova e zabava i deka ke pishuem sho sakam normalno vo soglasnost so pravilata na forumot, a koj saka neka chita koj ne neka replicira koj saka neka se zali, pravilata i stilot e za site ist na forumov-a koj stoi pozadi IP adresata na komjuterot-nikad nemozesh da znaesh toa so sigurnost...
![]() |
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...deka im go imam merakot na moderatorkite, koa nema administratorki, ako ne mi veruete prashajte po site drugi forumi...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... не сакам луге...кои не знаат да казат ...извини... се шегував... повеке нема да се повтори... и не сакам шпиони...кои пренесуваат работи...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
душегрижници, душкала, валкани игри и пикање нос во туѓа манџа |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сакам нерасчистени... или неплатени сметки!...
![]() |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Не сакам, уствари мразам... не, презирам бели алишта! |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Не сакам богатство. Доволен ми е овој среден живот. Само да е мирно......
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |