|
Другарство меѓу машко и женско= ЉУБОВ |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 33> |
Автор | |
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema da se pojavat emocii ,ako i dvajcata se svesni i znaat deka sakaat da se samo drugari i nishto poveke,i ako toa stalno si go povtoruvaat.........
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e celta na edno prijatelstvo ,da znaes deka sakas da si prijatel so toj ili taa...........i ako znaesh deka sakas da si prijatel i drugar so licnosta od sprotivniot pol,nema da dozvolish rabotite da begaat od kontrola
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Enigma,pozz
Jas iskreno ne veruvam vo drugarstvo megju maz i zena
ova sekogas go potenciram...
Barem u sluckite kaj mene,.ednostavno,ne ide,ne biva,,,
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а дали знаеш Енигма дека контролата на емоции кога е во прашање љубов е недостижна за голем број луѓе.
не е за џабе кажано во поговорката.. Се заљуби,се изгуби. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima samo,eden ili dvajca koi,mislam deka
mozat da me pobijat na ovaa tema
iako,jas dlaboko sum ubedena deka nemoze da opstane
taa relacija,koga togas kje se rodat emocii,a da ne zboram za fizichkata privlecnost...ne moze niti mazot da ja gleda zenata kako prijatelka...a da bide "slep"na nejzinata fizichka ubavina i da ne mu prorabotat hormonite i obratno..
Pa ,ako ima nekoj dokaz neka me pobie,
jas ne veruvam...vo mashko-zenska druzba
|
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova zboram kako moj licen stav,kako moe iskustvo Iako so ova bi go pobila i generalnoto prasanje... Dali postoi druzba...ha,ha NE....=E MOJ,KONECEN ODGOVOR |
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kje ides ednas na kafe bozem kako drugar..
i posle???zarem kje ima i sledna kafe sredba/..??
prijatelska...ne,ne...nema sansa...
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се сложува со тебе Валерија дека не може да опстои другарство помеѓу машко и женско,може да има,ама кога и да е ќе заврши,обично крајот ќе му дојде при првите изливи на емоцци,кои кога и да е ќе се појават од една страна
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da,Fiks tokmu toa sakam da go potenciram..
ednostavno ne moze,ne biva,koj tvrdi mislam deka ne e vo pravo...
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е валерија,оти кога и да е ке се појави по некоја емиција која 100 посто ќе направи збрка,и ако се негира таа емоција со тек на време самото нејзино негирање ке ја прави посилна,и тогаш ќе мора да исплива на површина се што се преќутувало предходно
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
val ,prvo pozdrav.... i so site sili ke se trudam i se trudam da zadrzam drugarstvo ,zashto mnogu poubavo ke te razbere drugar od sprotivniot pol otkolku drugarka,ne me svakajte pogresno,ama jas sum borec za drugarstvo pomegu dvajca od sprotiven pol........
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Енигма а ти си женско?
|
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Enigmic
Vervaj mi i jas mnogu sakam pijatel,maz...ama,za zal,
nemozam,da go pronajdam,ne sesute...
barem u taa relacija maz-zena nema ljubomora kako sto bi postoela megu dve drugarki...maz ne moze da ljubomori na zena i obratno..ama,pa zatoa..ne opstojuvaat kako prijateli... Изменето од Valerija - 30.Октомври.2008 во 13:13 |
|
|
|
Enigma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
val pa memora ako ti kazal deka si ubava ili deka ubavo si oblecena ,ili rekol imash ubavi oci........to ponatamu nemora da go rasipe drugarstvoto,bash sprotivno,druarite se za toa...da te pofalat koga neshto e ubavo,ili da te opomenat ako neshto nevini kaj tebe.......sepak se nadevam i se raduvam na mashko-zensko drugarstvo.......
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |