|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 74> |
Автор | |
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za da ja prikrijat sopstvenata mizerija.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja koa sum u nivna blizina... ne mozam ni da zboram...edvaj usta otvaram... kolku da ne ostanam gladen... Изменето од којсумјас - 18.Септември.2008 во 10:50 |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самиот наслов на темата е констатација, а со тоа не се сложувам баш. Испаѓа дека сите луѓе во секое време се неискрени, ако се раководиме од насловот. А тоа не е така, има луге кои се секогаш искрени без оглњеде на последиците...
Мислам, пологично ми е “Зошто лугето понекогаш не се искрени“, “Зошто некои луге не се искрени“, “Зошто луѓето на форум не се секогаш искрени“, “Зошто не секогаш луѓето се искрени“....
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo citat od James od eden drug podforum.....za druga tema.. i vo drug kontekst... No mislam deka i ovde ima znacenje... Ne bi mozel podobro da go kazam... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas bev vo krit
i vidov deka lazat samo pola kricani jas ne sum pola kritanec no zatoa moi bratucedi se sigurno lazat som zinat a da za temata samo umen covek znae koga ne treba da bide iskren vetruska ne znae pa e iskrena sekogas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некои луѓе и не заслужуваат да бидеш искрен со нив, ако искреноста ја сфаќаме како целосна отвореност. Некои работи едноставно е подобро да се задржат за себе.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se plasat da ja kazat vistinata....!ete takvi se lugeto...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од mamma - 18.Септември.2008 во 15:24 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....mrazam so lazgovci da si imam rabota.....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da objasnam da nema dilemi
sum protiv iskrenosta ako toa go povreduva drugiot a ne e neophodno da se kaze istinata |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
nikita
Сениор Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ МИ Е КРИВО ШТО НЕКОЈ МЕ ЛАЖЕ...КРИВО МИ Е ШТО МИСЛИ ДЕКА МУ ВЕРУВАМ!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako mozes da bides iskren koga golem broj edvaj ke cekaat da ja prenesat informacijata naokolu, posebno ako kazes nesto vo doverba, toa uste pobrzo se siri. Moze imam edno oko, tri race i osum noze, pa sto mora da znae sekoj ?
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најдобрата маска зад која можеме да се скриеме е нашето вистинско Јас. Правиш што сакаш и никој не верува дека навистина си до толку исчукан, туку те решаваат како ребус и толкуваат зошто си кажал и направил вака или онака,... откриваат нови значења таму кајшто ги нема.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тRAGACI ро VISTINi
sto e vistina? da ja imas?, pa sekogas ja imas no dali e vistina vistinska vistina koja udara koja treba da udri ja imas, no nesakas da ja znaes zatoa si pravis svoja idealna vistina koja udara pomalku nezno kako perduv no ja imas vistinata za drug so dignata glava ja predavas vistinata gord so sebesi i udara tesko, macno,pretepano no vistinito nie sme tragaci po vistinata ne svesni deka i drugite se tragaci i deka kje ni ja predadat svojata vistina teska, macna pretepana |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |