![]() |
|
Кое е најмоќното оружје на жените |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 39> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
p**ka
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
u kombinacija so pametot
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() верно, само со едното не иде. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
tokmu taka
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E da, ima nekoi ja davaat a ne znaat zosto ja davaat ili na pogresno mesto, a ima nekoi od ednas, pa ke uspeat u zivotot
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Laskanje i "ligavenje"...barem so toa site izvojuvale pobeda protiv mene
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Конечно ова треба да се знае секоја жена која мисли дека има моќно оружје
![]() 15 мудри совети 1. Немојте да се занесувате дека можете нешто да промените кај мажите, освен ако не носат . 2. Што да се прави ако мажот ја тресне вратата од надворешна страна? Заклужчи ја вратата од внатрешна страна. 3. Ако можеле еден маж да пратат на месечината, можат да ги пратат сите! 4. Не ги пуштајте мислите на мажот да заталкаат. Премалецки се да бидат надвор сам 5. Секогаш одберете помлад маж. И така никогаш не созреваат 6. Машките се сите исти. Имаат различна фаца само за да можеме да ги разликуваме. 7. Дефиниција за неженет; Маж кој ја пропуштил приликата да унесреќи некоја жена. 8. Не е вистина дека жените прават кретени од мажите. Поголемиот број мажи се гордеат со мотото ’’направи сам’’ 9. Единствен начин мажот да го натераш да направи нешто е да му кажеш дека е престар тоа да го направи 10. Љубовта е слепа, ама бракот е искуство кое отвора очи. . 11. Ако баш сакате маж кој ќе биде врзан за вас побарајте го во душевна болница 12. Синовите на Изреел 40 години лутале низ пустината. значи уште од древно време на мажите им било под чест да прашуваат за пат. 13. Ако те праша сакаш ли д аиграш со карти, одговори му со да, ама само со кредитни. 14. Запамти дека смисолот за хумор не значи да му кажуваш нему вицови, треба да се смееш на неговите вицови 15. Сите луѓе се створени еднакви. За жал тоа ги вклучува и мажите. Изменето од mamamd - 13.Мај.2009 во 23:18 |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
мамче
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
едно ли мора да се избере????
![]() - јас на пример си имам цел арсенал ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
vlazniot pancir.......
koj ke go sopre k*rsumot...... ![]() Изменето од bijonse1 - 19.Мај.2009 во 19:58 |
|
![]() |
|
hermiona ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 564 |
ubavina i samodoverba
|
|
Тоа што поминало ,веќе не постои ,тоа што ќе биде ,се уште не дошло.Па,тогаш што постои? Само онаа точка во која се спојува минатото и иднината.Ете ,во таа точка е целиот наш живот
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
шармот..........додека не почне да шамара
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 39> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |