![]() |
|
Добрососедско ми е |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 34> |
Автор | |||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ако продолжиш да ми ја навредуваш државава, ќе си одиш на бугарски форуми.
А оди прогуглај малку ако не знаеш од кога се користи зборот Македонија. Од 1991 сме независна Република Македонија! |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Зборот Македонија се користи од пред да е создаден светот . Дури пред сонцето . Некој мора да го е создал сонцето и тоа е некој македонец , кој веројатно сега Паско мотичето копа и го бара
|
|||
![]() |
|||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
||
Ми се правиш сега и паметен?
![]() |
|||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
![]() |
|||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
||
Интелект како што си ти... сигурен сум дека знае што зборува... јас, ти верувам... ![]() оооо емиле... и ти предлагам... да напишеш докторат на тема... какво влијаение има месечевата светлост... на сексуалноста на обична домашна досадна... мува... |
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Со Нејскиот договор и е одземено на Бугарија она што и било доделено на владеење со Букурешткиот договор 1913. Толку за Струмица, доста ви биле тие 6 години. А ако одиш наназад, сме биле и под турско и под српско и под византиско и под римско... Што бива сите ако не посакаат? ![]() И јас па најдов со кој да се расправам...
За бугарскиот дијалект, се надевам модераторите ќе реагираат. |
|||
![]() |
|||
||
Емил е опоменат по повеќе точки. Верувам дека ќе му дојде памет, да не ми дојде мене пред да му дојде него.
|
|||
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
Така ли мислиш ? Историјата покажува сосема други факти ![]() Тоа е мапа на Бугарија од 1876-1877 после ослободуването от турско ропство создадена во Цариград не ме терај да одам поназад во историјата оти годините ќе се множат во кои Струмица е била дел од Бугарската држава
|
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
Не знам Емилчо како ти ја доживуваш релацијата со Струмица... но очигледно дека овде не најдуваш истомисленици! А зошто ти не си побараш друг форум на кој ќе си се тапшате дека Струмица е ваша?
|
|||
![]() |
|||
||
важи
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
А бе остајте го Емилчо. И тој како Воленчо и Каракачанов со вакви налудничави идеи, си живеат уште во санстефанска Бугарија. Џабе им Европа. Туку Зајко наш убаво му одговорил на болниот Сидеров. Заев до бугарската АТАКА: Струмица ќе ја добиете само на разгледница![]() „Во Струмица живеат луѓе кои зборуваат македонски јазик, кои пеат македонски песни, играат македонски ора, учат, пишуваат, читаат и размислуваат на македонски и стојат простум кога се интонира македонската химна. Оние кои бараат да биде Струмица дел од Бугарија, нека остават точна адреса затоа што можат да ја добијат Струмица само на разгледница … а на разгледницата ќе пишува Поздрав од МАКЕДОНИЈА“, напиша претседателот на СДСМ и градоначалник на Струмица Зоран Заев на својот Фејсбук профил... |
|||
![]() |
|||
Mushu ![]() Сениор ![]() ![]() ЗМЕЈ, со тетоважа сељак! Регистриран: 25.Мај.2013 Локација: Дома Статус: Офлајн Поени: 2646 |
||
Или, пак, можеби Бугарите зборуваат на Струмички дијалект ![]() ![]() Изменето од Mushu - 28.Ноември.2013 во 20:56 |
|||
Тата и Тофаш се Мајбах и Бентли за Понтијак и Крајслер
|
|||
![]() |
|||
||
И това какво означава ?
![]() |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
Многу работи.... на пример дека си струмичанец, а не бугарин како што се декларираш....
|
|||
![]() |
|||
||
Sigurno i toj e svesen samo ne saka da priznae! |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |