![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 42> |
Автор | |
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ок. може да ни се случи искушение и да потклекнеме што не не оправдува целосно, и ако не може да прости изневерениот партнер- не треба да враќа мило за драго, туку да се разделат
![]() Изменето од ACELERA - 01.Август.2007 во 11:02 |
|
![]() |
|
mala> ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 46 |
pod golema ljubov mislev na ljubovta sto jas ja cuvstvuvam kon nego,ke vratam milo za drago za da vidi kako e,i sigurno posle toa ke sledi razdelba,no vencavka vo nikoj slucaj,ne bi sakala takov covek pokraj sebe...
ednas kradec-sekogas kradec... ![]() |
|
faktot deka poteknuvame od majmun,moze da ni posluzi kako olesnitelna okolnost,no ne kako kompletno opravduvanje...
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
А што е со 3-тата личност, онаа со која ќе му "вратиш" на дечкото кој те изневерил? Дали таа личност нема да биде злоупотребена во овој случај?
Дали потоа тој ќе треба да ти врати со некоја 4та личност за ти да видиш како е?
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako mornar sum, na sekoe pristaniste imam po edna
|
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Не ми се случило, па и не верувам дека ќе ми се случи
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja da ja izneveram, moze, oti masko sum. Na masko mu lici da se tepa, da pie, da se kocka, da zatvara kafani, da se k*rva itn. Na zena ne i licat takvi raboti...samo kujna, deca i da mu ispolnuva zelbi na mazot
|
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
ми се случило ДА МИСЛАМ дека ја сакам, и сепак да ја изневерам
сега знам дека не сум ја ни сакал ![]() |
|
![]() |
|
Mr.Trump ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
sekoja prilika za omrsuenje treba da se iskoristi ...
|
|
![]() |
|
tytysh ![]() Група ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
pa togas zosto se izneveruvate
te: zosto ste vo vrska so ne se muvate prosto receno????????? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Ne
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Јас мислам дека при првата шанса ќе го изневериш партнерот.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Nikako ! Makar bila i na druga planeta taa sto ja du...ljubam
|
|
![]() |
|
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Sum go izneverila:)
ali zasto ne bil tuka podolgo vreme a ne zaradi sto ne go sakam da ne bi go izneverila nikoj nikogas treba samo da mi posvetuva vnimanie i da e cesto so mene,znaci koga dobivam se od nego ne bi barala na dr mesto! |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |