|
Уапсен и аболиран градоначалникот Заев |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 33> |
Автор | ||||
Oli4ka
Група Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
SO MI RASPRAVAS |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Интересна си ми..затоа ти расправам |
||||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Abe bratce bitno e nesto da se kaze,a so ke e tava nema vrska...bitna e druzbata |
||||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nogo si vickast....ajde neka ti e cestito i za nogo godini hahahah
|
||||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bravo be strucnjak...
Ne znaes zosto Zaev profati abolizacija? |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За да му го спаси чмарчето на Бранивоје Црвенагиќ
|
||||
Oli4ka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bravos....
Nogo ubavo razmisluvas alal da ti e... Abe 5ka so drugo da kazam... Tuka se strucnjaci... Ne se zamaram,nogo sum srekna taka da ako sakate da si puknete od maka puknejte si so da vi kazam... ajde odam da spijam.. Изменето од moira - 03.Август.2008 во 12:31 |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе пукнав, се расцветав како кокиче, молим те дај ми го апаратот за дишење, неможам веќе да дишам.. Изменето од Vladimir88 - 03.Август.2008 во 11:36 |
||||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
alal da mu e na "narodov" i da imase nekoj posten do sega,sega definitivno ,nema da ima! koj e budala povekje da se pravi posten ,koga gleda deka toa ne e dobro!
tesko ovaa populacija da si ja zadrzi "drzavata"! |
||||
在美居住和工作 ——快来参加官方举办的美国绿卡抽奖!
|
||||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
a be narode sto e vasata rabota
loso sto go go zatvorile a sega loso sto go pustile |
||||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
me cudi izjavata na Biciklisi: Pretsedatelot raboti protiv ustavot.
Toj de fakto go iskoristil svoeto ustavno pravo.
Ako nemase ustavno pravo da go pomiluva Zaev, togas neka ne go pusteja. Vka ispagja deka MVR e soucesnik vo protivustavni i protivzakonski dejstvija Изменето од DJAKONDO - 03.Август.2008 во 17:25 |
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Замислете Македонија е недемократска земја и власта во Македонија е дрска бидејки му го ускратила уставното право на градоначалникот Заев да ја докаже својата невиност!!! Со оваков став излезе градоначалникот на Струмица разочаран од неможноста неговата невиност да се докаже по судски пат! Еве ја изјавата во која секако нашите објективни новинари го исфрлиле она горе напишаното и секако кажаното од Заев, во врска со демократијата, но срека некои телевизии не цензурирале па може да имате чест да ја слушнете во целост: ...Но, морам да кажам дека благодарение на дрскоста на оваа власт, во мојата татковина, во мојата татковина, искрено жалам што ја изгубив можноста врз основа на праведен судски процес да ја докажам мојата невиност и чесност. Останува тоа да го докажеме низ нашата работа во иднина... Г-дине градоначалник, кој тоа ви го ускрати правото да ја докажете вашата невиност? Власта ли ве аболицираше или Претседателот? Кој е дрзок, тој што ве оневозможи да си го осветлите образот? Да, г-дине градоначалник дрзок е...мошне дрзок е тој што ја потпиша аболицијата, го знаеме и го чувствуваме тоа сите македонци...17 години ја трпиме неговата дрскост! Доколку верувавте во судството или пак ако бевте чист како солза, чуму аболиција? Или повторно калкулирате со глупоста на народот и мислите деka нема да ја примети вашата нелогичност во изјавата која ја давате? Да, секако ако држевте до демократијата трпеливо ке го чекавте судскиот процес и ке ја докажевте вашата невиност. На овој начин, со аболицирање, вашата (не)виност ке биде недоречена, недокажана а вашето име ке остнете со петно кое никогаш нема да имате можност да го отстраните! Изменето од moira - 04.Август.2008 во 00:02 |
||||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Џабе пишуваш, до утре можеш да пишуваш џабе е....
Ништо нема да се промени.... Изменето од Vladimir88 - 03.Август.2008 во 19:48 |
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
treba pocesto da pisujes menemce si za srce Изменето од moira - 04.Август.2008 во 00:02 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |