IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 21632164216521662167 2229>
Автор
Порака
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:33
Originally posted by trucker trucker напиша:

Originally posted by bukra bukra напиша:

Originally posted by bosab bosab напиша:

Angryтракер седи доле КЕЦLOL
  cekaj...sto go pizmis tolku TruckerAngryAngryAngry   po Lili mene trucker bas pristojno mi deluvaLOLLOLLOLLOLLOL

bukra imas pijacka i cigara od mene...ali ke sedime na druga masa!!!!!LOLLOL
definiraj druga masa....LOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:35

162/100 ...........PTA

Shocked Shocked Shocked
Кон врв
trucker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3571
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај trucker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:36
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by bosab bosab напиша:

Angryтракер седи доле КЕЦLOL
  cekaj...sto go pizmis tolku TruckerAngryAngryAngry   po Lili mene trucker bas pristojno mi deluvaLOLLOLLOLLOLLOL

bukra imas pijacka i cigara od mene...ali ke sedime na druga masa!!!!!LOLLOL
definiraj druga masa....LOL

e kako da definiram druga masa?
Big%20smile
SEX, TRUCKS & DRINKS!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:36
Bukra, imas zborce za mozganje, specijalno za tebe.....odi mozgaj malku....Wink AMA ODMA DA SI SE VRATILA.....Smile

Изменето од Lilija7 - 08.Декември.2006 во 12:36
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:36
ama sto vi stana so tie definicii, definiraj pritisok, definiraj masa, mi gi vrativte spomenite od vremeto koga odev na natprevari po fizika. tamu stalno nesto definiravmeLOLLOLLOLLOLLOL
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:37
Originally posted by la fille la fille напиша:

ama sto vi stana so tie definicii, definiraj pritisok, definiraj masa, mi gi vrativte spomenite od vremeto koga odev na natprevari po fizika. tamu stalno nesto definiravmeLOLLOLLOLLOLLOL
DENES IMAME VAZNA LEKCIJA...UCIME DA DEFINIRAME....LOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:39
PETAK DAN ZA METAK
aj definiraj mi zosto e toa takaLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:39

DENES IMAME VAZNA LEKCIJA...UCIME DA DEFINIRAME....LOLLOLLOL

ХЕХХЕХ ЗА ДА СЕ РАЗБИРАМЕ ДЕ...НЕМОЈ ПОСЛЕ ПУПУПУ НЕ СЕ ВАЖИ НЕ САКАВ ТОА ДА КАЖАМLOLLOLLOL..ЗАТОА ДЕФИНИРАЈТЕ СИ ВИЕLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:40

PETAK DAN ZA METAK

LOLLOLLOLLOL..Е МНОГУ бараш учителке до Диплома..хехеххех не едне дури 4 збора...а мислата секој може да си ја дефинира како му одговараLOLLOL
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:40
друго прашање:

ако некој пристојно ве праша...,,мацо опушти се и уживај со мене ...заборави на се друго,,....што ке направите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:41

PETAK DAN ZA METAK
PETOK E PETTIOT DEN VO NEDELATA....
DEN ILI 24 CASA....
ZA - PREDLOG.....
METAK.....(NA SRPSKI E NEZNAM STO ZNACI)......LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:41

Bukra, imas zborce za mozganje, specijalno za tebe.....odi mozgaj malku....Wink AMA ODMA DA SI SE VRATILA.....Smile
  e kako ne...pa iskompleksirana da se vratamLOLLOLLOL uste ako od tebe e dadenLOLLOLLOLLOL ramo do ramo so Mari steLOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:42
ke go pratam da mi kupi apcinja za sklerozaLOLLOLLOLLOLLOLLOL i taka mnogu zaboravam, pa i ako zaboravam da uzivam so nego epten strasno ke bideLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Декември.2006 во 12:42

e kako ne...pa iskompleksirana da se vratamLOLLOLLOL uste ako od tebe e dadenLOLLOLLOLLOL ramo do ramo so Mari steLOLLOLLOL

OOOO, KAKVO ZBORCE TI DADOV UBAVO...AMA LA FILLE TE PREDVARI...AJ ODI VIDI GO BAREM.....Wink
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 21632164216521662167 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,109 секунди.