![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 1093> |
Автор | |
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaess sto e najbitna rabota na svetot ,,,,,,nadezta .....taka da popoleka
|
|
......
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Знам кокомоко Пандора ми зборуваше за надежта
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
mosne intelegentno od tvoja strana.........ubavo kazano....
a za mene neubavo ..........ne znam dali ja znaess celata prikazna .....za taa kutija ....ako ja otvoram nema ni jas ni Natalija da te ima ...zatoa da se otkazam
|
|
......
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Сепак надежта е последна па ти како сакаш
![]() |
|
![]() |
|
ne strav mi e ...ke se otkazam |
|
......
|
|
![]() |
|
Добро твое право
![]() П.С. Само упорните истрајуваат до крај ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ej bosab aj bidi i ti hrabra i stavi sika od tebe...mnogu imam zelba da vidam kako izgledas iako imam cuvstvo deka si ubava a momentalno misla sto mi se vrte u glava e : " Clenovite na ovoj forum se mnogu friendly " |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Koj ke odi na kontrola
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
aktivna ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Dali e interesen forumov !
|
|
![]() |
|
zavisi sto barass !!!
|
|
......
|
|
![]() |
|
aktivna ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Druzenje ,shto moze drugo da baram? |
|
![]() |
|
na vistinskoto mesto si ....veruvaj
|
|
......
|
|
![]() |
|
Veruvaj deka se nadevam ![]() |
|
![]() |
|
ete taka nasmevni se ......kke bide ....popoleka
|
|
......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 214215216217218 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |